Neke farmerice postale su manekenke, a neke imaju problem s higijenom

4664

Rade svoje dame ‘spasio’ od ispadanja, a Mijo tješio uplakanu Katicu: ‘Imam osjećaj kao da smetam’

Radoslav je svojim damama još jednom ponovio kako ne tolerira nečistoću te im je predbacio što, po njegovu mišljenju, ne čiste dovoljno. Pohvalio je jedino Amru te naglasio da mu je jedino ona pomogla prati prozore.

Kako se uskoro bliže prve eliminacije kod Rade, Suzana, Irena i Ines počele su spekulirati o tome tko odlazi i zaključile kako nijedna nije sigurna.

Ivanu je zasmetalo što je Samanta iza podneva još uvijek u krevetu pa ju je odlučio probuditi i ljutito joj kazao kako je čekao da očisti ribu za ručak, a njoj se to nije ni najmanje svidjelo.

”Rekla si da hoćeš ribu, idemo”, poručio joj je, a ona je odbijala svaki pokušaj nagovaranja, što je njega jako razočaralo.

”Daj, izbaci je iz kuće”, navijala je sa strane Tihana koja nikako ne može pronaći zajednički jezik sa Samantom.

Jutro na Stjepanovoj farmi proteklo je u znaku Jadrankina prigovaranja da nije dobro spavala, a farmer je odmah priskočio s masažom.

”Ja se tu ne osjećam ugodno. Nešto me tu čini nervoznom, osjećam da tu ne pripadam”, poručila je Jadranka.

”Ja se osjećam sigurno, bez obzira na konkurenciju”, poručila je Smilja koja se od ranog jutra primila kuhanja, no ipak je s Rivom prokomentirala kako je Branko možda doveo Ružicu da joj malo napakosti.

Mijo je svojim damama pripremio poseban zadatak – pranje njegova motora.

”Ja jedina volim motore”, odmah se posla primila Katica, dok su se Brankica i Ksenija u početku malo držale po strani. No Ksenija se ipak odlučila popeti na njega, a nije trebalo dugo da ga isproba i Brankica, kojoj se pridružio i farmer nježno je obgrlivši.

”Brankica može sve, ona se lako uskladi sa mnom, dosta smo slični”, bio je zadovoljan.

”Voljela bih da sam njegova cura i da me vozi na motoru… Da me drži čvrsto”, Katica je poručila.

Na Pelješcu, Lena se bacila na pripremu ručka, a Milena je zaključila da svaka od cura ima svoju taktiku zavođenja farmera:

”Klara je sigurna u sebe da je njezina vizualna pojava broj jedan, Lena misli da su to kulinarske sposobnosti, a ja se više malo držim mog intelekta, zrelosti i životnog iskustva”.

Branko je za svoje dame pripremio modnu reviju, a one su pred njim prošetale u gumenim čizmama i s motikom u ruci.

”Ja neću to odraditi, ovo je za mene sprdnja… Neću to ruganje”, usprotivila se Jadranka, koja se zatim i povukla u kuću.

”Mi se zabavljamo, nama je super”, poručile su ostale kandidatkinje, a Branko je odlazak zamjerio Jadranki.

Najmlađi farmer Ivan Samanti je ponovno prigovorio na lijenosti te joj poručio da bi konačno mogla očistiti svoju sobu.

”Njena soba je katastrofa, neuredna… Ona misli ako ima lijepo lice da će joj i život izgledati lijepo”, komentirala je i Gabi.

”Kako ste se urotili protiv mene, neću vam ja ništa čistiti. Ovo je bilo prestrašno”, pobunila se Samanta uz psovke, a Gabrijela joj je rekla da tako s njom neće razgovarati.

Tihana se pobunila i odlučila da ni Gabi ni ona neće čistiti ako neće ni Samanta.

”Imam jedan visoki nivo tolerancije, ali ne znam koliko ću dugo moći izdržati”, poručio je farmer.

”Ja ne moram raditi u životu, meni je dobro. Imam dvije kuće na moru, meni je dobro, ja sam lijepa, ja uživam. Smatram da teški fizički rad nije za mene”, zaključila je Samanta i otišla spavati.

Voditeljica Anita Martinović posjetila je Radoslava kako bi ispitala kako mu se sviđa Amra, ali i zašto je odlučio izbaciti svoje dame iz kuće.

”Malo sam pretjerao, ali vratit ću se ja u normalu. Obećajem, od sutra ide novi Rado”, priznao je pa komentirao novu gošću: ”Mogu ti reći, ako sam nešto lijepo doživio u ‘Ljubav je na selu’, to sam doživio iza predstavljanja i prvog doživljaja s Amrom”.

Stiglo je vrijeme i za prvo izbacivanje, a Rade je bio siguran u svoju odluku. Prvo je spasio Amru kako bi je mogao bolje upoznati.

”O vama trima nemam lijepo mišljenje. Sve bih vas, da mogu, poslao kući, ali ne mogu”, poručio je Rade pa im zamjerio da su mu tajile stvari i nisu ništa radile po kući.

”Htjela bih ostati samo jer sam bila previše mirna ove dane i ugađala… Ali bih htjela ostati čisto da krene igra i da show počne”, poručila je Suzana.

”Ti, ljepotice plavih očiju, ti si zaslužila da ideš doma zbog ‘šporkog’ jezika”, poručio je Rade upravo Suzani, a onda ih iznenadio, ”Ali budući da sam ja Radoslav Biskupović, ja bih ovaj put ipak sve četiri još zadržao da se malo popravite”.

Farmer Mijo uživao je u popodnevnom odmoru, a Brankica je iskoristila priliku da provede malo vremena s njim i da ga poljubi. Katica je zatim odlučila pomoći Kseniji u kuhinji, no ona ju je zamolila da se ne miješa, a podržala ju je i Brankica, što je Katicu povrijedilo.

”Imam osjećaj kao da smetam”, poručila je Katica i rasplakala se, ”Brankica je kao zmija na mene praktički se izderala da se ja uvijek guram, i to je mene povrijedilo”.

Mijo ju je utješio, a ona ga je zahvalno grlila.

Ante je svoje dame vozio do vinograda, a tijekom puta zasmetala su mu stalna Lenina pitanja.

Najviše problema s rezanjem grana vinove loze imala je Klara, no nju to nije previše brinulo: ”Ante voli da je to izazov. Ante misli više očima nego mozgom”.

A kakva još iznenađenja čekaju farmere i njihove kandidatkinje, gledatelji će doznati već iduću srijedu od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’.

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.