NEDALEKO RASTOKA Jeste li spremni za potpuno drugačiju vrstu odmora?

612

ORGANIZIRAJTE RETREAT, ODRŽITE RADIONICE, ISPLANIRAJTE WEEKEND GETAWAY U OČARAVAJUĆEM TREE ELEMENTS RESORTU

Jeste li već čuli za Tree Elements resort? Održivo utočište gdje se putovanje susreće s ekološkom i društvenom sviješću. Tree Elements se nalazi u netaknutoj šumi u blizini Rastoka te nudi putnicima idiličan bijeg u prirodu. Rijeka Korana udaljena je 5 minuta hoda, a samo 30 minuta vožnje dijeli vas od prelijepog Nacionalnog parka Plitvička jezera.  

Smještaj koji se besprijekorno stapa s okolišem, uključuje tri kućice na drvetu, glavnu kuću Ether i šarmantnu seosku kućicu. Svaki prostor priča priču o elementima Zemlje, Vjetra, Vode i Vatre, a resort ukupno može primiti 18 gostiju. Značajke održivosti uključuju dizalice topline, skupljanje kišnice, bio jame za gospodarenje otpadom i organski vrt. Svi proizvodi dolaze od lokalnih proizvođača ili njihovog vrta s naglaskom na politiku nula otpada.

Dodatna zanimljivost koju Tree Elements nudi je organizacija retreata gdje se vaši sudionici mogu opustiti, pronaći mir i regenerirati se kroz prakticiranje joge, meditacije ili neke druge prakse koje se održavaju u tišini šume ili u prostranoj glavnoj kući Ether. Za one koji su inspirirani muzom prirode, Tree Elements pruža savršenu pozadinu za stvaranje, bilo da se radi o umjetničkim, pisanim ili zadanim radionicama. U ovom resortu uživat će i oni koji više vole aktivni odmor pa tako mogu imati svoj vlastiti prostor za vježbanje, brojne staze za planinarenje i šetnju, mogu isprobati kajakarenje i biciklirati po predivnoj okolici. Još jedna posebnost Tree Elementsa je i amfiteatar u kojem se mogu organizirati razne kazališne predstave, ali i koncerti. 

Rezervirajte svoj boravak https://www.tree-elements.co/book

Dodatne informacije pronađite na:

instagram.com/tree.elements

www.facebook.com/treelements

FOTO: PROMO

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.