NAPOKON U ZAGREBU Health & Beauty Cosmetics – Dead Sea Minerals stigao je u Avenue Mall

1657


Health & Beauty Cosmetics međunarodna je kozmetička tvrtka sa sjedištem u Izraelu koja distribuira proizvode u više od 55 zemalja diljem svijeta.

Bavimo se proizvodnjom kvalitetne kozmetike za njegu lica, tijela i kose, koja u sebi sadrži minerale jedinstvenog prirodnog fenomena kao što je Mrtvo more.

Što je Mrtvo more?

Ono je najniže mjesto na zemlji na 417 metara ispod razine mora (dubine 377 metara), smješteno između Jordana i Izraela, između judejskih i moapskih planina. Vrijeme i klima uglavnom su sunčani tijekom cijele godine.

Mrtvo more jedno je ako ne i najslanije jezero (33,7% slanosti) na cijelom svijetu. Njegov položaj čini Mrtvo more “terminalnim jezerom”, koje u kombinaciji s godišnjim suhim i vrućim vremenom neprestano gubi ogromne količine vode zbog prirodnog isparavanja svake godine. Kao rezultat toga, Mrtvo more je visoko koncentrirano solima i mineralima (31,5% minerala) koji su obogaćeni kloridnim solima natrija, magnezija, kalcija, broma, kalija i mnogim drugim.

Kemijski sastojci slane vode Mrtvog mora odražavaju eroziju i također proces recikliranja starije naslage. Naslage aluvija stvaraju mineralno blato Mrtvog mora, koje je u svijetu poznato kao terapeutsko crno blato Mrtvog mora.

Dobrobiti minerala Mrtvog mora

Jedinstvene kvalitete Mrtvog mora poznate su od davnina po ljekovitim svojstvima i velikom doprinosu općoj dobrobiti. To je jedino mjesto na cijelom svijetu koje nudi izvrsnu kombinaciju toplinskih blagodati: izvanredna sunčeva zračenja i klimatski uvjeti, obogaćen kisikom (najmanje +15% više nego bilo koje drugo mjesto na svijetu), mineralima bogato blato i termo- mineralni izvori. Mrtvo more je dobar izvor olakšanja i liječenja za one koji pate od kožnih bolesti kao što su psorijaza, psorijaza-artritis, atopijski dermatitis, vitiligo (depigmentacija), artritis i astma. Kozmetički proizvodi Mrtvog mora dokazani su kao dobar tretman i ublažavanje ovih bolesti. Niska točka, sunce i suhi zrak olakšavaju disanje oboljelima od astme.

Uživanje u udobnosti svog doma

Kako bi ljudima diljem svijeta omogućili uživanje u dobrobiti njegovih minerala i soli u udobnosti svog doma, razvili smo visokokvalitetne proizvode temeljene na mineralima Mrtvog mora.

Predano radimo na tome da esenciju Mrtvog mora prenesemo izravno na vaš prag i poželimo vam dobrodošlicu u otkrivanju  ljekovitih tajni Mrtvog mora!

Svi proizvodi su odobreni prema međunarodnim zdravstvenim standardima – ISO i GMP, ne sadrže parabene i nisu testirani na životinjama.

Moto kompanije “Kvaliteta iznad svega”

Vjerujemo kako visokokvalitetna kozmetika može i treba biti dostupna svakoj osobi i kako je važno osvijestiti se da je kvalitetna kozmetika dobrobit i temelj svakog oblika ljepote naše kože.”

S distribucijom u preko 55 zemalja diljem svijeta i naprednim tehnološkim razvojem od preko 200 proizvoda, ponosni smo što donosimo sljedeću generaciju kozmetičkih proizvoda: prirodnih, učinkovitih i pristupačnih.

Posjetite našu trgovinu u prizemlju Avenue Mall centra gdje vas čeka kozmetika obogaćena mineralima, solima i blatom Mrtvog mora,  ali i mnogim drugim biljnim ekstraktima, eteričnim uljima i vitaminima!

Pripremite se za uzbuđenje!

Pratite nas:

HB kozmetika Hrvatska https://www.facebook.com/HBkozmetika/

HB_kozmetika_hr https://www.instagram.com/hb_kozmetika_hr/

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.