Nancy iz Survivora: „Dok god na čelu imam etiketu ‘nova’, psihički mi je teško napredovati“ 🤔🫣

862


CRVENI UŽIVALI U KARAOKAMA, A PLAVI POKRENULI BURNU RASPRAVU

U najnovijoj epizodi Survivora, taktičke odluke, izazovi i osobni odnosi donijeli su dinamičan preokret u igri za nagradu. Crveni tim iskoristio je ključnu mogućnost blokiranja jednog suparničkog igrača, odabirući Mihaelu da prati igru s klupe. U posljednjem 13. krugu, koji su igrali Alex i Ognjen, pobjedu je odnio Ognjen, donoseći pobjednički bod crvenima. Plemenu je time osigurao pobjedu rezultatom 10:3 te pravo na večer karaoka uz pizzu i hladna gazirana pića.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


U međuvremenu, unutar plavog plemena izbile su rasprave o osobnim osjećajima i taktičkim pristupima igri. Nancy je izrazila frustraciju nošenjem etikete ‘nova’ te sumnju u razinu predanosti svih članova tima. „Dok god na čelu imam etiketu ‘nova’, psihički mi je teško napredovati“, požalila se Nancy. Alex je pak istaknuo svoju odlučnost i samostalnost, naglašavajući važnost osobnog napretka i komunikacije unutar plemena. „Nastavljam se boriti za sebe, borim se svaki dan. Prozivke sa svih strana ne padaju mi lako. Pokušavam biti bolja verzija svaki dan. Važno mi je da naglasim da mi motivacije ne manjka“, rekao je Alex, no istaknuo je da se nema namjeru više približavati plemenu. „Nisam se došao nekome nametati i udovoljavati. Došao sam tu zbog sebe“, dodao je.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Martina je objasnila da svoj glas daje novima jer su članovi koji su došli u startu desetak dana ležali na tlu bez krova nad glavom, nezaštićeni i bez hrane. Matea je prozvala Nancy jer je izjavila da misli da će umjesto nje pleme izglasati Doriana. Za to vrijeme, crveno pleme uživalo je u obilnoj hrani, što je podiglo energiju i raspoloženje među njima. „Definitivno je sve mnogo lakše, energija i raspoloženje se dižu. Žudimo za ovakvim momentima i to nas zbližava“, rekla je Vesna nakon ugodno provedene večere.

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.