Najzgodnija Hrvatica pokazala zavidnu figuru! Opaka je konkurentica svim natjecateljicama

803

Još je samo par dana preostalo dok ne saznamo tko će postati najljepša žena svijeta

Missice iz svih krajeva zemaljske kugle posjetile i Mrtvo more

Za šest dana se u Izraelu bira Miss Universe 2021. Naime 12.prosinca saznati ćemo koja je 70.po redu najljepša žena na svijetu a među predstavnicama iz cijelog svijeta je i Dubrovkinja Ora Ivanišević. Ova 185 centimetara visoka ljepotica izvrsno se snalazi na mnogobrojnim pripremama i snimanjima otkako je došla u Izrael.

Prvih nekoliko dana djevojke su boravile u Izraelu a nakon obavezne karantene i negativnog covid testa na napokon su predahnule u šetnji gradom snimajući brojne intervjue za svjetske televizije.

Posebno atraktivan je bio posjet obali Mrtvog mora , slanog jezera površine čak 600 kvadratnih kilometara koje ima slanost i preko 30% uz pustinjsku klimu gdje kiša gotovo da i ne pada.

Video: Ora i Miss Nizozemske u blatu:  https://www.instagram.com/missuniversecroatiaorg/p/CXEBzyvgQbQ/?utm_medium=share_sheet

Finale izbora za Miss Universe 2021 održati će se u gradu Eilatu gdje su ljepotice već otputovale na završne pripreme. Za nekoliko dana ih očekuje i show u nacionalnim kostimima kada će naša Ora obući lijepu haljinu boje mora dubrovačke dizajnerice Đemile Dilberović te preliminarno natjecanje za ulazak u TOP 15 koje uključuje desetminutni intervju sa članovima žirija, natjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama. Ora će  na preliminarnom natjecanju i glamuroznom finalu nositi haljinu najpoznatije hrvatske modne dizajnerice Matije Vuice.

Dok ne nastupi na preliminarnom ocjenjivanju Oru smo upitali ima li svoju favoritkinju. ”Zasada još uvijek nemam favoritkinju, stvarno mislim da djevojke moram još dobro upoznati  i onda možda bude i nekih predviđanja. Cimerica mi je Miss Grčke a družim se sa svim djevojkama kada imamo malo slobodnog vremena”, priča Ora.

A što očekuje od izbora? ”Od izbora bih najviše htjela da mi ovo bude ugodno i nezaboravno iskustvo, a tajno se nadam da ću se plasirati u Top 15 i pokazati koliko mogu. Naravno svaki veći plasman bi bio dosad najbolji za Hrvatsku, ali to su već veće želje. Bez obzira kako prođe svjetski izbor kući se vraćam kao pobjednica jer i dalje predstavljam Hrvatsku te sam i dalje Miss Universe Hrvatske”, kaže Ora.

O daljnjim planovima nakon povratka u Hrvatsku ne želi puno pričati no ističe jedno: ”Imam dosta planova i projekata kao MU Hrvatske i čekaju me kada se vratim. Jako sam uzbuđena i jedva se čekam vratiti tituli Hrvatske missice, čeka vas par iznenađenja”, uzbuđeno će Ora.

Dok ne nastupi pod reflektorima svjetske pozornice držimo joj fige za što bolji plasman. Za Oru možete glasovati i putem mobilne aplikacije Miss Universe jer će djevojka s najvećim brojem glasova ući kao pobjednica online glasovanja kao TOP 16.

Foto: PR MUH / instagram

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.