Hrvatska opet najbolja! Pogledajte kako može izgledati vaš rad od kuće

536


Movo – mobilni uredi domaće tvrtke Sobočan i dalje niže prestižne međunarodne nagrade struke te je sada nagrađen i nagradom „German Innovation Award 2021“ za inovaciju i izvrsnost u poslovanju s krajnjim korisnicima u kategoriji uredske opreme.

Ovo je četvrto međunarodno priznanje stručne javnosti za movo – mobilni ured, inovativni proizvod tvrtke Sobočan iz Murskog Središća, koji je nastao kao odgovor na potrebe korisnika i rada od kuće uslijed pandemije koronavirusa, ali i potrebe funkcionalnog i optimalnog uredskog prostora.

Prestižna nagrada „German Innovation Award 2021“ nagrađuje upravo proizvode i rješenja koji se odlikuju svojom korisnošću i dodanom vrijednošću u svim industrijskim granama potičući tako inovacije koje oblikuju budućnosti i poboljšavaju kvalitetu života korisnika. Nagrade dodjeljuje Njemačko vijeće za dizajn osnovano 1953. godine na inicijativu njemačkog Bundestaga (Parlamenta), a kroz svoja natjecanja, izložbe, konferencije, seminare i publikacije doprinosi širenju znanja o dizajnu, inovacijama i brendovima.

 „U samo godinu dana od kada smo ga predstavili tržištu, naš movo je prepoznat kao optimalno rješenje za funkcionalno radno mjesto u svakom prostoru. Međutim, organizacija uredskog prostora danas se promišlja puno drugačije, a pritom se posebno vodi briga o optimizaciji radnog prostora i njegovoj fleksibilnosti. Fleksibilni uredi zasigurno će biti sve traženiji smjer pri uređenju uredskih prostora jer će omogućiti da jedna prostorna cjelina ima više svrha i načina korištenja tog istog prostora. Upravo tim izazovima odgovorili smo movom mobilnim uredima, koji se zahvaljujući fleksibilnosti, kroz mobilnost i sklopivost proizvoda u prostoru jednostavno mogu slagati u različite scenografije i omogućiti različite scenarije koji odgovaraju potrebama korisnika prostora“, izjavila je Anamaria Burazin Eškinja, produkt dizajnerica i voditeljica Sobočan design studia.

Iako su movo modeli vizualno različiti, zajedničke karakteristike su im mobilnost, sklopivost, mogućnost zaključavanja, prostor za pohranu i integrirane utičnice. Korisnik može birati između šest movo modela i odabrati onaj koji najbolje odražava njegov karakter, stil i potrebe za radom. Modeli se razlikuju po dizajnu, veličini, opremi i završnim materijalima te svi imaju mogućnost personalizacije primjenom brand boja i logotipa tvrtke.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.