Ludilo u Novom Vinodolskom! Pogledajte sjajnu atmosferu koja se mogla rezati škarama!

0
895

Kao i proteklih sezona, Mitan marina je i ove godine priredila svojim gostima još jedan nezaboravan glazbeni događaj. U nedjelju navečer, u prekrasnom ambijentu ove novljanske marine, svoj su repertoar publici predstavili Sanja, Zec i Marinko izvodeći redom svima znane hitove legendarnih Novih Fosila.

Lagani povjetarac, savršena kulisa marine prepune brodova, te osvježavajuće piće restorana Marengo dodatno su pridonijeli da mnogobrojni posjetioci bezbrižno uživaju i zaplešu uz taktove pjesama kao što su: Za dobra stara vremena, Ja sam za ples, Košulja plava, Milena, te mnoge druge.

Povod ovome događaju je 5. rođendan luke Mitan marina koja se na ovaj način zahvalila svojim dugogodišnjim i novim nautičarima, te zaposlenicima i svim poslovnim suradnicima. U proteklim godinama ispunjeni su zacrtani ciljevi, a prije svega to je prepoznatljivost na nautičkoj karti, visoka kvaliteta usluge, ali prije svega zadovoljstvo vlasnika plovila. Nemjerljivi doprinos nautici na Kvarneru upotpunjuje se činjenicom da je novim ulaganjima u smještaj plovila na kopnu, Mitan marina postala najveća suha marina na Jadranu.

Rođendanu Mitan Marine prisustvovali su brojni nautičari, suradnici i prijatelji marine, pa se tako među uzvanicama moglo vidjeti neizostavnog Ćiru Blaževića, Olega Butkovića i Zlatka Komadinu sa svojim suprugama, Čedu Prodanovića i Jadranku Sloković, a u šarolikom društvu bili su i poznati chef Branko Ognjenović, poduzetnik Franjo Tomić, svjetski poznat plastični kirurg Milomir Ninković, glumica Ana Vilenica, vinar Franko Kozlović, te mnogi drugi. Kao što smo to već i navikli, bila je ova još jedna u nizu brižljivo pripremljenih ljetnih večeri u Novom Vinodolskom koji se iznova dokazuje kao mjesto odličnog provoda uz kvalitetne glazbenike te vrhunsku uslugu.

FOTO: Dejan Hren

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime