Mirta iz Siska želi postati najljepša Hrvatica! Što kažete, kolike su još šanse?

3094


Miss Sisačko-moslavačke županije i treća finalistica Miss Hrvatske je Mirta Bagović

Lijepa Mirta plasirala se u finale 30.Miss Hrvatske

Sedamnaestogodišnja Mirta pohađa Sedmu gimnaziju u Zagrebu, a nakon srednje škole planira upisati fakultet za prirodne znanosti. Mirta je trenirala ples devet godina, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Voli učiti, družiti se s prijateljima koje jako voli, te se brinuti za svoja dva psa. Također, redovito ide u teretanu. Obožava putovanja i duge šetnje. Od stranih jezika govori engleski, a uči talijanski. Njezinom pratiljom proglašena je Karmen Čirjak koja će u slučaju da Ivana bude spriječena sudjelovati na finalu Miss Hrvatske.


Nježnu krunu od dragog kamenja Gallery Gemstone izradila je Ivana Milun koju dobiva svaka missica koja se plasira u završnicu izbora Miss Hrvatske. Svaka kruna je unikat i optočena je bojom kamena županije otkuda misica i dolazi.

Djevojke koje su se natjecale na izboru Miss Sisačko- moslavačke županije su nosile kolekciju odjeće Calico Mood i haljine Nikolina wedding store. Za frizure i šminku je bio zadužen frizerski salon Viktorija. Lijepe cvjetne aranžmane kako i priliči ljepoticama izradila je cvjećarnica Sanja . Program u kojem je nastupila Kim Verson vodio je Davor Garić.

”Zahvaljujem se Sisačko- moslavačkoj županiji na čelu sa županom Ivanom Celjak što su dali svoju potporu i caffe baru Zlatne godine iz Siska gdje je održan službeni party nakon izbora”, rekla je vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta Iva Loparić Kontek. 

FOTO: PR Miss Hrvatske / Božidar Banov

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.