Matea u ozbiljnom problemu! „Strukić ti je manji od onog savršenog. Gore ti je sve ostalo, guza je ostala…“

1911

SLIJEDI NATJECANJE ZA VRHUNSKU NAGRADU Mateu tište tjelesni atributi: „Na poligonu mi sve ispada“

Do sada su natjecatelji Survivora svašta iskusili, a dolazi red i na posebnu poslasticu. Da bi je osvojili, članovi crvenog i plavog plemena moraju ukrstiti svoje snage na poligonu u kombinaciji vode i pijeska. Na samom kraju poligona morat će precizno bacati štap, a za pobjedu će im trebati deset bodova.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Vrijeme je za pripremanje strategije u oba plemena. U crvenom plemenu prijedloge će dati Vojislav, a u plavom Damjan. „Moramo iskoristiti ovo što Uroša nema“, reći će Damjan. „Nadam se da će za nagradu biti nešto gdje se možemo predozirati s hranom“, ponadat će se Damjan. „Izgubili smo frižider, ali se nadam da će danas biti neki švedski stol i da ćemo pobijediti i vratiti pobjednički duh u plavo pleme“, maštat će Luka te odlučno dodati: „Očekujem 100 posto od svakoga i moramo ovo osvojiti“.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Pobjedi se jednako nadaju i u crvenom timu. „Prvi se dan u Survivoru osjećam fenomenalno i sigurno će nam se dogoditi pobjeda“, kazat će Stefan.

Oskudni obroci u divljini utjecali su na sve, a Matea, koja je prema procjenama natjecateljica iz plavog plemena smršavila samo na pravim mjestima, otkrit će da je prije Survivora razmišljala o tome da ide na zahvat smanjivanja grudi. „Na poligonu mi sve ispada“, požalit će se Matea, a Mihaela i Martina će iskazati divljenje prema njezinoj figuri. „Strukić ti je manji od onog savršenog. Gore ti je sve ostalo, guza je ostala…“, reći će Mihaela.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Što će osvojiti pobjedničko pleme, ali i koje pleme će osvojiti nagradu, ne propustite doznati u novoj epizodi Survivora.

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.