Mame su uvijek tu za nas, njima je naša sreća najvažnija

254

Mame su uvijek tu za nas, njima je naša sreća najvažnija. Zahvalimo im se personaliziranom porukom uz najkvalitetnije proizvode koji će osnažiti njihovo zdravlje i istaknuti prirodnu ljepotu

Vjerujemo da je misija koja dolazi iz bio&bio povodom Majčinog dana, podudarna s našom: želimo izmamiti mamama najveći osmijeh na lice. To ćemo sigurno i ostvariti posebnim znakom pažnje. Odaberite organske proizvode koji će osnažiti njeno zdravlje, certificiranu prirodnu kozmetiku ili vrhunske dodatke prehrani za snažan imunitet! Na bio&bio web shopu pronaći ćete savršene ideje, a najbitniji dio ove priče je personalizirana poruka mami, koju će bio&bio tim ručno ispisati u vaše ime i isporučiti joj znak vaše ljubavi i pažnje na ruke.

Za mamu samo najbolje i to odmah  

Naručite proizvode koji će je razveseliti klikom na link, napišite u napomenu narudžbe „Hvala ti za sve“, ili nešto osobno. Nakon odabira idealnog poklona, bio&bio tim će ručno ispisati čestitku za vašu mamu i pripremiti je za dostavu. Odlučite li se za brzu zagrebačku i splitsku dostavu, sve naručeno za mamu dolazi joj na kućni prag isti dan pa preostaje samo čekati povratnu reakciju u obliku osmijeha ili suza radosnica. Zvuči dobro, zar ne? Dostavne zone i druge detalje provjerite na webu i krenite u shopping čim prije jer Majčin dan je u nedjelju, 8. svibnja.

Sretan Majčin dan!

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.