Maleni Samoborci upoznaju svijet! Preko stotinu klinaca oduševljeno Tajlandom

290

ODRŽANA RADIONICA UPOZNAJMO TAJLAND !!!!!

Udruga Djeca za bolji svijet  iz Samobora zajedno sa Centrom za mlade Bunker organizirala je u Samoboru novu radionicu u sklopu projekta Otkrivamo svijet gdje nam se predstavila zemlja Tajland.
Skupilo se oko 120-tak posjetitelja.


Tajland su na jedan vrlo interesantan način predstavile gošće iz Tajlanda koje žive u Hrvatskoj zadnjih nekoliko godina.
Nakon vrlo zanimljive prezentacije sa puno predivnih slika i filmova, kroz koje se učio i tajlandski boks i ples u raznim radionicama nakon toga igrale su se razne dječje igre, hodalo se na ljuskama kokosa te su svi imali prilike učiti i demonstrirati tajlandsku masažu.

Ponuda tajlandske hrane bila je izuzetno bogata od spring rola, pudinga od manga, do ljubičastog slatkog mlijeka te tajlandskog čaja.
Na kraju je bila organizirana i tombola sa mnoštvom vrijednih nagrada.

 
“Vrlo vrlo zanimljiva radionica sa pregršt vrlo interesantnih i zanimljivih aktivnosti. sa predivnom i ukusnom hranom.  Opet smo mogli puno toga naučiti, probati, degustirati i istovremeno se i dobro zabaviti.
Ogromno hvala našim gošćama iz Tajlanda koje su uložile ogroman trud i energiju za pripremu cijele radionice. Isto tako posebno hvala restoranu Thai Thai  iz Zagreba koji nam je omogućio ovu predivnu hranu. Sve u svemu jedno predivno iskustvo kojeg ćemo se dugo dugo sjećati “
– rekao je Leo Petrov predsjednik i osnivač udruge Djeca za bolji svijet

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.