Zanosna Maja spojila je tri države! Evo kako zvuči njezina Tranquila

675


Dolaskom proljeća i toplijih dana, Maja Bajamić odlučila je, pod etiketom Menarta, izdati novi singl bržeg ritma pod nazivom „Tranquila“! Pjesmu autorski potpisuju Adis Eminić i Dušan Bačić dok je za produkciju i kompoziciju bio zaslužan Dejan Nikolić.

Pjesmu prati šaroliki i razigrani video broj koji možete pogledati na sljedećem linku:

„Tranquila je pjesma kojoj se posebno veselim. Brži ritam i topliji dani najavljuju i nove početke, a odlasci iz toksičnih odnosa uvijek su bili dobra uvertira za njih.
Puno žena i muškaraca nalazi se upravo u takvima, a zbog načina na koji je priča ispričana i upakirana tekstom,  glazbom i općenito atmosferom, Tranquila je statement- odgovor jedne žene na takav odnos, na toksičnu ljubav koja je ‘živa ali ne diše’. Tranquila je odluka i atraktivan ženski odlazak. Imala sam takvih. Odlična ekipa okupila se i studiu i na setu spota i puno im hvala. Dule i Adis odličan tekst, Dejan aranžman. Make up i hair by Miloš Đorđević , makeup Nataša Miljković. Posebno veselje bilo je stiliziranje koje sam za ovu prigodu odradila sama. Odabrala sam šminku, frizure i odjeću, sjela u auto, odvezla se u Beograd. Odradila sam sedamnaest sati snimanja, ali kada je iza kamere čovjek s prekomilijunskim brojem pregleda Vedad Jašarević – sve je lakše. Već i sutradan sam se vratila u Zagreb. Mastering je odradio sjajni Tom Waltz. Jedan sjajan tim talentiranih ljudi i bilo je nezaboravno. A sada – Tranquila J“
– izjavila je Maja.


FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.