Luksuz kakav se viđa često na Jadranu: Imamo fotke, izgleda sjajno

486

Nako uspješne ljetne sezone, u jesenskim danima koji su pred nama, otkrivamo nova luksuzna mjesta koja će brzo naći put do ljubitelja skupih delicija. Jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu Regent Porto Montenego iz Tivta nedavno je otvorio „Onyx Bar & Garden by Beluga“ – mjesto u kojem se uživa u čistom luksuzu.

www.zoan.photography

Predstavili su *Beluga Epicure by Lalique, najluksuzniju verziju Beluga vodke po cijeni od „samo“ 440  eura za čašu ili pak skoro 10 tisuća za bocu. Uživanje u ovom izvanvremenskom piću je dobro spojeno s decentnim luksuzom i interijerom ovog renomiranog hotela.

www.zoan.photography

„Otvaranje ovog luksuznog bara u skladu je s našom sedmom godišnjicom te s velikim zadovoljstvom ovo smatramo unapređenjem verzije luksuza koji predstavljamo. Ovo izuzetno piće je povod za uvažavanje punoće života kombinirajući eleganciju i izuzetnost s uslugom po mjeri gosta po čemu je hotel Regent nadaleko poznat.“ –  Izjavio je Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela Regent te dodao: „Siguran sam da će naš novi bar brzo postati lokacija najluksuznijih događaja“

www.zoan.photography

Otvoren za goste hotela i posjetioce, Onyx Bar & Garden by Beluga“ izuzetno promišljenog i elegantnog dizajna sa šankom od onyx kamena odgovara epitetu „ultimativne hedonističke destinacije na Jadranu“ dodijeljenom hotelu Regent od strane gostiju, medija te tour operatora. Koktel lista obiluje maštovitim koktelima baziranim na različitim linijama Beluga vodke te prefinjenom Beluga Epicure by Lalique kao krunom ponude.

www.zoan.photography

Beluga Vodka je nastala u 2002. godini u Mariinsk destileriji u Sibiru, regiji bogatog nasljeđa još od samih početaka 20 stoljeća. Od svog prvog izdanja, Beluga vodka je postala jedna od lidera u segmentu premium tradicionalnih vodki u Rusiji i šire; sada se prodaja vrši u više od 100 zemalja svijeta te na više od 275 aerodroma. Srce kolekcije je ultra premium vodka Beluga Epiqure – Lalique. Lalique i Beluga Noble Russian Vodka počeli su stratešku saradnju u 2016. godini s predstavljanjem BELUGA EPICURE BY LALIQUE u ograničenim količinama i boci izuzetnog skoro filigranskog dizajna. Beluga Epicure by Lalique, dizajnirana u stilu nove – secesijske umjetnosti, prikazuje zagonetnu žensku golu figuru okruženom klasjem žita, koja prestavlja simbol žetve i plodnosti. Trenutno je proizvedeno samo tisuću boca.

www.zoan.photography

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.