LOŠE VIJESTI: Totalni šok na plemenskom vijeću! Tko neće dočekati ujedinjenje?

12060

Mario: “Nemam za vas dobre vijesti”

Dok se plemena u ‘Survivoru’ pripremaju za spajanje, nisu ni svjesni drame koja ih očekuje na plemenskom vijeću. Nakon poraza crvenog tima, Dorian će još jednom izraziti nadu da će se osim Mitra u eliminacijskom izazovu naći i njegov ljuti protivnik na poligonu, a to je Ognjen. „Nadam se da će u duelu ispasti Ognjen“, izjavit će Dorian, izražavajući svoje želje, iako još nije poznato tko će osim Mitra biti izglasan na novom plemenskom vijeću.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nakon igre za plemenski imunitet, plavo pleme saznalo je da ostaje nepromijenjeno do spajanja, dok će crveni izgubiti jednog člana koji će biti eliminiran u nadolazećem duelu. Međutim, nekoliko sati čini veliku razliku, pa će plemena istu večer saznati jednu sasvim drugačiju vijest. Kad počne plemensko vijeće, Mario će natjecateljima donijeti loše vijesti.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

„Tema plemenskog vijeća neće biti samo suživot plavog i crvenog plemena, nego nešto potpuno drugačije. Kad govorim da u Survivoru postoje brojna iznenađenja, a u svakom iznenađenju postoji određena tajna. Neću vam je kriti. Nemam za vas dobre vijesti“, reći će im Mario. Loše vijesti šokirat će sve prisutne, a neki će pustiti i suze. O kojem se neugodnom iznenađenju radi, ne propustite doznati u novoj epizodi Survivora.

Foto: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.