Ljubav je na selu: Postaje sve jasnije tko je ozbiljno zaljubljen, a tko je već odustao

9736


Neki otkrili da su na početku veze, a drugi sumnjaju u zajedničku budućnost: ‘Inzistirao sam da imamo dvije odvojene sobe… Mislim da to nije to”

Ivan i Samanta provode prvo jutro na Šolti. ”Očekujem da te osvojim, da budeš moja”, direktan je bio farmer, ”Tražim curu upravo takvu kakva si ti”.

Miroslav i Gabi također putuju na more, a otkrili su da je Gabi na njegovoj farmi ostala i duže od planiranog, a pomogla mu je čak i u berbi grožđa.


Sve o showu Ljubav je na selu PRATI NA OVOM LINKU!

”Naši osjećaju su se produbili… Mi smo trenutno na početku veze”, priznala je.

”Može doći kod mene zauvijek, što se mene tiče”, zadovoljan je bio Miroslav, ”Stvarno se cura pokazala, mama pogotovo je presretna zbog nje”.

Oboje su zaključili da će im ovo putovanje pomoći da se još bolje upoznaju i zbliže: ”Dovoljno nam je da se pogledamo i znamo što ono drugo misli”.

Branko i Smilja dan provode na plaži, no Smilja i dalje nije impresionirana viđenim.

Sve o showu Ljubav je na selu PRATI NA OVOM LINKU!

”Izgleda jako djetinjasto, boji se vode, plivati, hladno mu je… Slabić”, komentirala je Smilja koja je odmah u startu odbila kupanje.

”Pokušat ću sve da je osvojim, da je uvjerim”, kazao je farmer, obećavši da je zbog nje s društvenih mreža spreman izbrisati sve osim rodbine i djece.

Klara je u isto vrijeme putovala za Beograd, a bila je sretna i uzbuđena što će svog farmera Antu imati nekoliko dana samo za sebe.

”Ona je uvijek nasmijana, vrckava, luckasta”, Ante je poručio kad ju je vidio, ”Sad smo tu i vidjet ćemo što će se odigrati”.

”Ante mi piše, javljao se svaki dan”, priznala je Klara, ”Osjećam prema Anti da smo ljudi koji imaju neke slične karakteristike”.

”Inzistirao sam na tome da imamo dvije odvojene sobe, da budemo čak i različiti katovi. Nije da ne želim, ali mislim da nije to to”, priznao je, ”Ispočetka smo kliknuli i mislio sam da će to vjerojatno biti to, ali kako je vrijeme više odmicalo, shvatio sam da je i premlada i neiživljena, što mi u mojim godinama ne paše”.

Sve o showu Ljubav je na selu PRATI NA OVOM LINKU!

Mijo i Brankica posjetili su ljubljanski botanički vrt, no i to je bila prilika za ozbiljne razgovore.

”Strah me da ne doživim ponovno neko razočaranje”, priznao je Brankici, ”Kod mene prolaze i mlađe i starije, ona koja me osvoji dušom”.

”Sviđaš mi se… Čemu da se ja nadam?” upitala ga je, ”Ja volim da muškarac osvaja, stepenicu po stepenicu… Ne volim ja baš puno skakati. Mislim da bi se on teško mijenjao, moralo bi biti sve po njegovome”.

Sve o showu Ljubav je na selu PRATI NA OVOM LINKU!

Novi dan u Poreču Stjepan i Ranka proveli su šetnji i razgledavanju štandova sa starinama, umjetninama i nakitom…

”Imate li zaručnički prsten tu?” pitao je Stjepan jednog prodavača i šokirao Ranku, ”Tako malo, da vidim kako će ona reagirati”.

”Ne znam bih li stavila taj prsten, ali naravno da ne bih odbila, da bih prihvatila… Možda bih mu ga danas-sutra vratila”, poručila je Ranka, no cijeli farmerov nastup bio je samo šala.

Svojoj se Azri na putovanju veselio i Jožef: ”Toplo mi je oko srca… Idemo se malo kupati i provoditi. Očekujem da se s Azrom puno zbližim. Očekujem jednu ozbiljnu vezu”.

Sve o showu Ljubav je na selu PRATI NA OVOM LINKU!

”Sami smo, a bože, moj ako se rodi ljubav, rodi. A ja mislim da će se roditi”, Azra je poručila.

A na jednom divnom prijateljstvu koje su stvorili, Rade je Ireni odlučio zahvaliti večerom i tamburašima koje je naručio samo za njih, što je nju oduševilo.

Mijo je Brankici donio cvijeće i doručak u krevet: ”Takav muškarac meni treba u životu”.

Obećao joj je da će dan provesti na novom romantičnom izletu, a što će biti u budućnosti, pokazat će vrijeme.

”Dajem se kad vidim da i druga strana daje sebe”, poručila je Brankica.

Sve o showu Ljubav je na selu PRATI NA OVOM LINKU!

Stjepan i Ranka dan će završiti večerom, a Ranka je priznala kako joj fali romantike i više Stjepanove reakcije.

Tijekom večere zaključili su da se nakon boravka na Stjepanovom imanju nisu čuli jer je on zapisao njezin broj telefona krivo, a ona je rekla da je mislila na njega.

”Između mene i Ranke tko više laže, ne znam. Ja dosta lažem, ali za nju ne mogu reći”, farmer je poručio kako smatra da među njima nema budućnosti.

Sve o showu Ljubav je na selu PRATI NA OVOM LINKU!

Kako će izgledati nastavak romantičnih putovanja, gledatelji će vidjeti već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’.

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.