LAJK ZA RIJEKU Upoznajte riječki brend koji promovira različitost i toleranciju

1977


Možda vam je prva asocijacija na Rijeku kiša. Ali ima Rijeka tijekom zimskih mjeseci i svojih krasnih, sunčanih dana.

Damir TAU, riječki brend, iskoristio je upravo jedan takav dan za predstavljanje svoje nove kolekcije naočala. 

Kada se udruže Iva Frankić kao model i Iva Znaor iza objektiva, draga Rijeka nam se čini još bližom.

Damir Tau riječki je brend kvalitete, pristupačnosti, različitosti i tolerancije koji ima za cilj konstantno širiti ponudu kvalitetnih, funkcionalnih i prestižnih proizvoda.

Što se naočala tiče, u ponudi se mogu pronaći modeli za žene, muškarce i djecu. Dioptrijski okviri, clip-on modeli i sunčane naočale.

Iako su Damir TAU naočale popularne i među muškarcima, pogotovo modeli Komodor, Luka i Zanella (primjećujete da svi modeli svojim nazivom referiraju na riječku povijest) danas donosimo samo mali dio iz nove kolekcije ženskih modela.

Okviri su prvenstveno lagani i ugodni za nošenje, dizajn odiše elegancijom i ženstvenošću, naglašavajući posebnost, ljepotu i osobnost svake žene.

Neki od modela (model naočala Komodor i Karolina) dobili su nagradu Primorsko – goranske županije za inovaciju. Inovativne su po tome što je omogućena eliminacija opruge na krilima naočala čime se produžuje vijek trajanja i smanjuje težina. Naočale Torpedo, sportske naočale za jedrenje i ekstremne sportove, iz kolekcije RIMAD također su dobitnice iste nagrade, ali o tome nekom drugom, sportskom prilikom.

Bogata kolekcija modela, oblika i boja jamči da će svatko pronaći ono najbolje za sebe, što mu uistinu pristaje, za stalan osjećaj ugode i sreće.

Zapratite Damir Tau na društvenim mrežama i saznajte više.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.