Kristina Mandarina stiže u Ljubav je na selu! Kreće pravi show!

1249


JEDNA KANDIDATKINJA NEĆE SE POJAVITI NA IMANJU, A U SHOW STIŽE I KRISTINA MANDARINA: ‘ŽELIM JOJ SVU SREĆU!’

Nakon što su Ante, Stjepan i Mijo dočekali svoje dame i priredili im vesele dočeke, vrijeme je da to učine i trojica preostalih farmera, večeras od 21.15 sati na RTL-u.

Radoslavu stižu sve tri povratnice u ‘Ljubav je na selu’, Suzana, Ines i Irena, a on će jedva dočekati da im pokaže svoje etno selo i smještaj s pogledom na more.

”Mogla bih ja ovdje živjeti!” poručit će jedna od njih, a na Radinu farmu ispratit će je prijateljica Kristina Mandarina.

”Želim da dogura do kraja i želim joj stvarno svu sreću!” poručit će.

I Ivanove cure pakirat će kofere za odlazak u Gušće, no otrovne iskrice između njih najviše će se osjetiti. Samanta i Gabrijela držat će se skupa te se neće suzdržavati od komentiranja Tihane.

”Naporna mi je, puno blebeće, a malo kaže”, istaknut će, no i Tihana im neće ostati dužna.

”Jedino što zamišljam je veza sa Smiljom, s njom bih mogao provesti ostatak života. Takva mi žena odgovara poput nje, veliki radnik i za sve sposobna”, poručio je veseli Branko pripremajući doček.

Uz Smilju, u Požegu stižu i Antonija i Riva, a farmer će im obećati puno pažnje, ali i puno rada.

No baš kad je mislio da će susret proći glatko, jedna od njih neće se pojaviti na njegovu imanju!

Tko kasni i hoće li uopće stići, kako su prošli dočeci i ima li emocija među nekim parovima, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’. Cijele epizode showa dostupne su i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.