Kreću problemi u Ljubav je na selu! Prolijevaju se vodom, izbacuju iz kuće…

928


Tihana vodom zalila Samantu, a Radoslav se osvetio svojim kandidatkinjama: ‘A rekao je da ćemo biti kao kraljice!’

Radoslava je na povratku iz konobe dočekalo neugodno iznenađenje – nijedne njegove djevojke nije bilo! Farmera je to prilično uzrujalo: ”Došle su u moj objekt! Prvi bih trebao znati gdje su one! Osjećao sam se glupo, poniženo, bio sam manji od mrava”

Ines, Suzana i Irena priznale su da im je kod Radoslava dosadno pa su odlučile otići u provod u Split.


”Dok smo u Splitu ne razmišljamo o Radoslavu. Naravno da gledamo zgodne frajere u Splitu”, priznala je Ines, a sve tri djevojke priznale su se da su se sjajno zabavile.

No pri dolasku natrag na imanje, cure je dočekao hladan tuš. Radoslav im je zabranio ulazak u kuću uz povike: ”Za vas je reality 16. sezone završen. Možete gdje god hoćete, stvari ćete dobiti sutra”.

Šokirane dame čekale su pred vratima, no nisu mislile da su mu se morale baš toliko opravdavati što su izašle. Ipak su mu se ispričale.

”Pretpostavljam da on nije očekivao da ćemo mi otići s ovog imanja i da je on centar kojem mi moramo biti posvećene isključivo, od 0 do 24”, kazala je Suzana, ”A rekao je da ćemo biti kod kraljice! Koliko je mene to povrijedilo”.

Rade ih je naposlijetku ipak pustio u kuću, uvjeren da je u pravu, te im poručio da će ujutro još razgovarati o svemu.

Na Mijinoj farmi najraspoloženija za druženje s farmerom od ranog jutra bila je Katica, no farmer nije bio pretjerano oduševljen tom idejom.

Voditeljica Anita Martinović odlučila je posjetiti samoborske brege i Stjepanovo imanje, no ondje je bilo vrijeme za još jedan radni zadatak – grabljanje.

”Morate si ručak zaraditi”, poručio je damama, što ih je malo uvrijedilo.

Bahra i Ranka Aniti su ispričale da među njima nema rivalstva i da se dobro slažu, a Blanka je dodala: ”Stjepanu ne treba žena za seks, za ljubav, nego za kućnu pomoćnicu”.

Ivan je svoje cure poveo u okopavanje vrta, no nije bio zadovoljan kako su se neke od njih snašle.

”Motika to je nekako više muški posao… Ja da zalijevam cvijeće, da brinem o drugih stvarima, lakšim”, Samanta je poručila.

”Može to Samanta bolje”, Tihana, koja je Ivana osvojila svojim umijećem u vrtu, podbola je svoju suparnicu.

Iduće je na redu bilo zalijevanje cvijeća, a Tihana nije mogla izdržati a da ne zalije Samantu vodom.

”Joj, ne znam kako ćemo preživjeti ove dane s njom”, šokirano je komentirala Samanta.

Branko je odlučio odspavati malo duže, no Riva i Smilja vrlo su brzo uvidjela da je Branko nekako ljutit.

”Otišla si jučer na spavanje bez pozdrava, ne može to tako”, farmer je brzo otkrio što ga muči, a Smilja se pravdala.

”Ma ti si jedva čekao da ja odem spavati da uzmeš taj mobitel i vidiš tko ti je pisao”, uzvratila mu je Smilja koja je zatim uzela njegov mobitel i pregledavala poruke, iako je puno puta dosad naglašavala kako nije ljubomorna.

”Pišu mi, ja njima ne pišem”, branio se farmer.

”Smilja je po njegovom telefonu opet prčkala i našla je poruke gdje je vidjela srceta i poljupce, ja mislim da je”, zaključila je Riva.

Na Pelješcu se Lena bacila u pravljenje palačinki. ”Lena se hvata za slamku, svjesna je da je napravila nekoliko kikseva koji su izbili Antu”, Milena je komentirala.

”Vjerojatno to nije radila radi nas nego radi sebe”, komentirao je farmer, a Lena mu je predbacila da je on njoj trebao donijeti kavu i palačinke u krevet.

A na Radinoj farmi osvanulo je novo jutro nakon svađe. ”Ne znam što će biti, u kakvom je raspoloženju, sudeći po tome da nije spavao”, komentirala je Ines.

”Irena i ja noćas nismo nikako spavale. Ja sam plakala, ona me smirivala”, rekla je Suzana.

”Stari moj, pa što si ti mislio, ti si trebao doći po nas i izvesti nas na kavu. Ako ne, idemo mi same!” Ines je dodala.

Branko je poveo Rivu i Smilju u sadnju krastavaca. Smilja je odlučila odjenuti suknju i putem je pjevala, što je Riva protumačila pokušajem zavođenja Branka. Nije trebalo dugo da Smilja krene voditi glavnu riječ i dirigirati posao. ”Volim da Smilja zapovijeda”, zadovoljan je bio farmer.

”Smilja se ponaša kao šefica, njoj to prija i ja joj to dopuštam”, rekla je Riva.

Dok je Lena pravila palačinke, Ante se pridružio Mileni i Klari u dvorištu, priznavši da ima sve manje tolerancije prema Puljanki.

”Kad bude prvo izbacivanje, Lena će napustiti farmu, počelo me to previše živcirati”, kazao je.

”Ona je počela nama organizirati i dan, i što ćemo jesti”, i Milena se složila s farmerom, ”Ima problem jer je mislila možda osvojiti ga na neki drugi način, koji nije upalio”.

Za kraj dana Ksenija je odlučila Miji, Brankici i Kati gatati iz šalica kave, a u gatanju se okušao i sam farmer. Mijo je najbolju budućnost ”izgatao” Brankici, što se Katici nije nimalo svidjelo.

”Nije mi bilo drago, znam da je to izmišljotina. To samo da meni digne tlak, ali nije mu to upalilo”, poručila je.

Nova epizoda na rasporedu je već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u. Show ‘Ljubav je na selu’ je dostupan i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.