Kome je to teško pala noć u Survivoru?

995

Kreću slatke muke: “Prva noć bez Katije mi je teško pala, gledao sam u zvijezde bez nje”

Katia već nedostaju Jakobu.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nakon Katijinog ispadanja najteže će biti Jakobu koji se mora priviknuti na to da ona više neće s njima boraviti u kampu. „Prva noć bez Katije mi je teško pala. Gledao sam u zvijezde bez nje. Inače smo ih gledali zajedno i pričali o svemu“, reći će Jakob te otkriti da je od Katije dobio prstenčić koji je našla u pijesku. „Kad izađem, ona će mi biti najveća nagrada“, kazat će Jakob.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Dok će plavom plemenu nedostajati Katija, Mitar u crvenom plemenu žali što nije ispala Varja. „Moja je ideja bila da Varja ne zna da ćemo glasati za nju i da ona ne iskoristi imunitet, da Ivana ostane i da se glasa za Varju“, ispričat će Mitar, inače rođeni Zadranin. „Još uvijek se sjećam stana preko puta crkve svetog Donata i starog dijela Zadra. Imam dvoje djece, oboje su sjajna djeca iz jedinog braka koji imam, razveden sam“, ispričat će Mitar koji će u novoj epizodi Survivora otkriti još štošta o svom privatnom životu.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Crvenom i plavom plemenu predstoji igra na poligonu na kojem će pokušati osvojiti nagradu. Što će ona biti doznat ćemo u novim minutama Survivora!

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

FOTO i tekst: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.