Kendall svoje obožavatelje vodi u svoj san iz djetinjstva – u život na ranču s konjima

647


4. prosinca 2021. godine u 18:00 sati po srednje-europskom vremenu, modna online trgovina  ABOUT YOU konačno predstavlja svoj glavni i to drugi modni novitet s Kendall Jenner, renomiranom modnom ikonom. Novitet jesen/zima sastoji se od preko 40 limitiranih i bogatih komada izrađenih od materijala visoke kvalitete, a moda je i ovaj put u samom fokusu. Svi komadi su još jednom inspirirani Kendallinim vlastitim stilom. No, tu je i jedan poseban detalj u cijeloj kampanji – Kendall nas poziva na svoje veoma posebno i osobno mjesto – ranč s konjima. “Kendall za ABOUT YOU” ekskluzivno je dostupan od 18:00 sati u svih 26 online trgovina ABOUT YOU diljem Europe. Obožavatelji koji se registriraju na www.aboutyou.com dobit će pristup za prijevremeno pravo na kupovinu modnih noviteta 24 sata prije službenog lansiranja.

Nakon velikog uspjeha prvog premijernog predstavljanja noviteta u srpnju ove godine, ABOUT YOU i Kendall Jenner lansiraju glavni novitet za jesen/zimu. Nova je kampanja snimana na farmi konja u L.A.-u i predstavlja Kendall u veoma osobnom okruženju: Zajedno s ABOUT YOU hoda niz stazu uspomena i otkriva svoje posebno, sigurno mjesto svim svojim obožavateljima. „Volim konje, to je moj san iz djetinjstva i uvijek sam sanjala o tome da se nalazim negdje usred ničega, na ranču okružena hrpom životinja”, kaže Kendall.

Dok je prvo predstavljanje noviteta uključivalo Kendalline omiljene svakodnevne komade, ovo drugo predstavljanje prošireno je i uključuje još modernije komade za posebne prigode, poput moćnog odijela ili tamnocrvenih kožnih hlača uz daleko udobnije svakodnevne komade. 


„Nakon uspješnog malog premijernog predstavljanja noviteta, sad idemo korak dalje i predstavljamo ključne novitete svojim kupcima. Kendall će otkriti i predstaviti preko 40 limitiranih komada još modernijih linija i oblika s posebnim fokusom koji je stavljen na visokokvalitetne materijale i poseban rez tkanine. Nadalje, komadi su opet označeni jedinstvenim kodom koji uključuje i Kendallin rođendan, što samo predstavljanje noviteta čini još osobnijim događajem“, pojašnjava nam Julian Jansen, direktor sadržaja za ABOUT YOU.

Mjesto snimanja je u L.A.-u, u neposrednoj blizini Kendalline četvrti iz djetinjstva, zbog čega postoji čvrsta osobna i emotivna veza za samu manekenku. „Ja sam uistinu prava muškarača i volim baš sve u ovom modnom novitetu jer komadi koji se predstavljaju čine zapravo osnovu onoga što nosim u svakodnevnom životu. Osjećam kao da sam baš to ja na nekom svom budućem ranču, vidim se kako izlazim iz kuće u omiljenim džemperima kako bih nahranila konje navečer, prije nego u elegantnom, šik odijelu odem na neku večeru”, kaže nam svjetski poznati model. Rezultat toga je vrlo osobna kampanja koja uspijeva zabilježiti sve te snažne osjećaje. Glavni fotograf kampanje pritom je međunarodno priznati stručnjak Zoey Grossman. A za kreativnu produkciju zadužen je Donald Schneider Studio.

Ekskluzivni stilovi bit će dostupni od 4. prosinca 2021. godine u svih 26 europskih online trgovina ABOUT YOU u veličinama od 34 do 44. Rang cijena kreće se u rasponu od 24.90 eura do 199 eura. Od danas nadalje, svi obožavatelji koji se registriraju na www.aboutyou.com dobit će pristup za prijevremeno pravo da započnu kupovinu svih komada 24 sata prije službenog lansiranja.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.