Kao da su dobili na lutriji! Radost u Survivoru! Evo što ih je najviše razveselilo!

944

PLAVI TIM OSIM PLEMENSKOG IMUNITETA OSVOJIO I NAGRADU

„Da mi je netko prije Survivora rekao da ću se toliko radovati zbog nekoliko krumpira…“

Otkad su ušli u kamp, članovi plavog tima bezuspješno tragaju za hranom, a nisu se za nju uspjeli izboriti ni tijekom igara za nagradu. Međutim, u zadnjem natjecanju za plemenski imunitet odnijeli su premoćnu pobjedu. Tijekom cijele igre nije bilo sumnje da će plavi pobijediti, jer su vodili s velikom prednosti i igru završili s 8:2. Pobjednički osmi bod donijela im je Martina.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Kad su se vratili u kamp nakon iscrpljujuće igre, primijetili su u njemu kutiju u kojoj se nalazila hrana. „Kad sam vidio krumpir, brašno i ulje, kao da sam dobio na lutriji, takav mi je bio osjećaj. Da mi je netko prije Survivora rekao da ću se toliko radovati zbog nekoliko krumpira i pola kile brašna, ne bih vjerovao“, rekao je Luka. Osim hrane, dobili su još i alat i šibice kako bi si mogli upaliti vatru. „Danima smo bez hrane i jedva čekamo da navalimo na ono što je unutra“, rekla je Mihaela.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Za to vrijeme, članovi crvenog tima moraju u borbu za osobni imunitet, a kako će ona proći i tko će biti pošteđen glasovanja na plemenskom vijeću, ali i potaknuti mnoga škakljiva pitanja, doznat ćemo u idućoj epizodi.

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.