Kandidatkinje iz Ljubav je na selu IZBAČENE IZ KUĆE! ”Za vas je reality završen”

1346


RADOSLAV ODLUČIO SVOJE KANDIDATKINJE IZBACITI IZ KUĆE: ”ZA VAS JE REALITY 16. SEZONE ZAVRŠEN!”

Novi dan na farmi bit će prepun prevrata i iznenađenja na koja baš nitko nije bio spreman. Nova epizoda ‘Ljubav je na selu’ na rasporedu je već večeras od 21.15 sati na RTL-u.

Na Mijinoj farmi Kata će se ponovno probuditi prva te tražiti svoje vrijeme s farmerom, no on zbog toga neće biti baš oduševljen. Stjepan će na repertoaru ponovno imati novi radni zadatak, a njegovu farmu posjetit će i voditeljica Anita Martinović kako bi ispitala sve detalje.

Sve o showu Ljubav je na selu PRATITE NA OVOM LINKU.

Ivan će upregnuti svoje cure u vrtu, no neće biti zadovoljan kako su se neke od njih snašle. Tihana i Samanta i dalje će biti na ratnoj nozi, a Tihana će otići korak dalje pa svojoj ‘suparnici’ prirediti prilično mokro iznenađenje.

Branko će se probuditi ljutit i Smilji štošta zamjeriti, a ona će, iako je puno puta dosad naglasila kako nije ljubomorna, ipak tražiti njegov mobitel kako bi provjerila poruke koje je poslao u zadnje vrijeme.

Sve o showu Ljubav je na selu PRATITE NA OVOM LINKU.

Na Antinoj farmi Milena i Klara sve će se više odvajati, a i farmer će pokazati kako više nema tolerancije za Lenino ponašanje i naređivanje.

No za najveći šok dana pobrinut će se Radoslav koji će, nakon što dozna da su njegove dame otišle u provod a da ga o tome nisu obavijestile, zaključiti da im tako nešto jednostavno ne može oprostiti tek tako.

”Za vas je reality 16. sezone završen. Možete gdje god hoćete, stvari ćete dobiti sutra”, poručit će im nakon što je zaključao vrata i u potpunoj nevjerici ih ostavio u dvorištu.

Sve o showu Ljubav je na selu PRATITE NA OVOM LINKU.

Je li na kraju ipak popustio i što se zapravo dogodilo, gledatelji će vidjeti već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’.

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.