Kamo za vikend? Ako volite ludu vožnju, ovo je adresa za vas

873


Najbolji  hrvatski vozači u autoslalomu ponovno će pokazati svoje vozačke sposobnosti publici u Općini Dubrava.

Prvenstvo Hrvatske i Otvoreno prvenstvo Zagreba u autoslalomu održati će se 

u subotu, 09. listopada 2021. godine, sa svečanim otvaranjem u 12:45 sati


ispred autobusnog kolodvora u Općini Dubrava

Prvenstvo Hrvatske i Otvoreno prvenstvo Zagreba u autoslalomu organizira Auto klub Delta Zagreb u suradnji s Općinom Dubrava koja je ujedno i pokrovitelj natjecanja. Na stazi dugoj 1.082m natjecat će se najbolji vozači u Grupi I serijskih automobila klasa 1, 2 i 3 te Grupi II sprint automobila klasa 4, 5, i 6. Prvi treninzi kreću u 10 sati, a vožnje u 13:00, nakon svečanog otvaranja.

Organizator će po završetku natjecanja uručiti pehare osvajačima prva tri mjesta po kategorijama: PH ukupni poredak, PH klasa 1.-6., PH vozačice ukupni poredak, PH klubovi, OPZ ukupni poredak, OPZ klasa 1-6, OPZ vozačice ukupni poredak, OPZ vozači do 23 god. ukupni poredak, te OPZ klubovi.

„2. Nagrada Dubrave 1094“ u autoslalomu održava se u čast jednog od najutjecajnijih djelatnika hrvatskog auto moto sporta, Berislava Čegelja. Berislav Čegelj pet je desetljeća bio nezaobilazna karika oktanskog sporta, posebno onog zagrebačkog.

Autoslalom u Dubravi pravi je mamac za sve željne adrenalina, zabave i pravog sportskog spektakla. Ljubitelji adrenalina i pravog oktansko ludila, jeste li spremni za najbolje hrvatske vozačice i vozače?

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.