Još jedna Riječanka ulazi u Survivor! Otkrivamo vam sve o njoj!

1193

Katia Žunić nada se da će svojom pozitivnom energijom i fizičkom spremom doprinijeti plemenu!

“Pozvala bih Šimu Vrsaljka da nam se pridruži”

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Katia Žunić fitness je trenerica i za sebe smatra da je fizički spremna za Survivor, ali vjeruje da će tek tamo svi spoznati koliko su zapravo spremni ili nespremni. Za sebe kaže da je kompetitivna, ali umjereno. Misli da svojom energijom pozitivno utječe na ljude i zna ih saslušati. Spremna je i u kampu i u poligonima dati sve od sebe, a spremna je čak i biti vođa ako tako ostali natjecatelji odluče.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Katia dolazi iz Rijeke, a po struci je prvostupnica fizioterapije te diplomirana fitness trenerica koja je svoje znanje stekla na Fitness Učilištu. U slobodno vrijeme, Katia najviše uživa u šetnjama uz more i kroz šume sa psima te druženju s prijateljima. Aktivan način života uvijek je njezin prioritet te su joj sve vrste aktivnosti prvi izbor za ispunjavanje slobodnog vremena. Za nju je ključno pronaći unutarnji mir i svakodnevno uživati u njemu kroz druženje s bližnjima. Među svojim sportskim dostignućima Katia izdvaja brojne medalje osvojene na judo natjecanjima te dvije brončane medalje na europskom prvenstvu u judo katama na kojem je nastupila u paru sa svojom sestrom Lucijom.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

„Pred ulazak u Survivor osjećam se znatiželjno i uzbuđeno te očekujem da ću svojim sudjelovanjem pomaknuti vlastite psihofizičke granice. Veselim se svemu! Od spavanja na kiši do izležavanja na suncu, od poligona do nagrada. Veselim se upoznavanju ljudi i stjecanju novih iskustava koje ću imati priliku samo u ovakvim okolnostima doživjeti. Od strategija imam samo jednu, a to je da budem 100% svoja, iskrena i vedrog duha“. Više o Katiji pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Novu sezonu Survivora pratite od ponedjeljka, 4. ožujka na Novoj TV.

Foto i tekst: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.