Jeste li čuli za aplikaciju za praćenje prilika u javnoj nabavi

0
269

Projekt jednako razvoj predstavio jedinstvenu sveobuhvatnu aplikaciju za praćenje prilika u javnoj nabavi

Projekt jednako razvoj lansirao je inovativnu aplikaciju za javnu nabavu koja:

  • po prvi puta pruža pregled i analitiku aktualnih, proteklih i planiranih postupaka javne nabave, uz mogućnost personalizacije pregleda
  • pruža pregled svih objavljenih planova nabava, sve na jednom mjestu
  • pruža uvid u napredno praćenje statistika uspješnosti na tržištu javne nabave kroz prizmu vlastitog tržišnog sektora
  • omogućuje brže i uspješnije planiranje budućih prodajnih aktivnosti.

Jedna od vodećih tvrtki u području EU fondova i javne nabave, Projekt jednako razvoj (PJR), danas je u svom poslovnom prostoru predstavila revolucionarnu aplikaciju koja će poduzetnicima olakšati sudjelovanje u postupcima javne nabave, te im otkriti nove poslovne prilike za koje nisu ni znali da postoje, ili su tržište javne nabave, zbog složenosti procedura, izbjegavali.

U protekle 3 godine putem javne nabave kupljeno je preko 140 milijardi kuna vrijednosti usluga, roba i radova što čini oko 18% godišnjeg BDP-a Hrvatske. Godišnje se sklopi oko 23.000 ugovora s dobavljačima, dok se prosječno dnevno pokrene oko 100 novih prodajnih prilika. Sve to trebalo bi potaknuti poduzetnike da se uključe na tržište javne nabave u svojstvu ponuditelja, a aplikacija koju su razvili PJR-ovi stručnjaci za javnu nabavu svakako će im u tome pomoći.

Aplikacija je nazvana ma.te.a  po početnim slovima njenih glavnih funkcija:

  • ma – mapiranje (planovi nabava)
  • te – tenderi (javna nadmetanja)
  • a – analize (registri ugovora)

To znači da na jednom mjestu sadrži planove javnih nabava, registre sklopljenih ugovora, dnevne objave otvorenih postupaka, jednostavne nabave, koncesije i žalbe, uz posebno praćenje i poslovnu analitiku uspješnosti poduzeća kao ponuditelja, ali i njihovih glavnih konkurenata.

ma.te.a predstavlja najpotpuniji alat za realizaciju brojnih prilika za prodaju roba, usluga i radova javnim naručiteljima, jer prikazuje prilike jučer-danas-sutra.

.

“Prilikom kreiranja ove nove usluge u PJR ponudi, primarni fokus bio je na popularizaciji i olakšavanju snalaženja na tržištu javne nabave na kojem ima puno prilika za poduzetnike. Korisnici aplikacije ma.te.a imat će mogućnost individualiziranog prikaza i praćenja svojih interesa kroz moderno, vizualno ugodno i intuitivno sučelje – uz sve korisne analitike koje im mogu pomoći da budu što uspješniji ponuditelji. Vjerujemo da će u ma.te.a-i mnogi naći nezamjenjivog prodajnog asistenta koji pruža brojne korisne informacija pa se krilatica #mateazna nametnula sama od sebe“,  izjavila je Ana Fresl, direktorica PJR-a.

Svi zainteresirani mogu besplatno isprobati aplikaciju i uvjeriti se u sve njezine prednosti, a više informacija potražiti na http://matea.info/.

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime