Jednima pizze, drugima banane! Kandidati napokon malo uživali

373

PLAVI TIM OPET POBJEDIO Dok su neki jeli pizze, drugi su se morali zadovoljiti samo bananama

Rezultatom 5:3 na poligonu koji je zahtijevao veliku snagu i dobru koordinaciju, pobjedu je odnio plavi tim, pa su za nagradu osvojili 1.000 pesosa po osobi. Tim su novcem kandidati licitirali za hranu, ali većinu vremena nisu znali što se nalazi ispod zvona te što će dobiti ako tu hranu i osvoje na licitaciji.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

„Zahvalio bih se Luki, jer smo zbog njega napravili prekretnicu“, osvrnuo se Jakob na igru u kojoj su odnijeli pobjedu. Varja se pak požalila što je nisu pustili da igra, a Tijana je napomenula da je poligon bio previše težak i za nju, te da smatra da Varja ne bi izdržala.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Prvi je nagradu na licitaciji dobio Damjan, a radilo se o voćnoj salati. Da nije baš najbolje prošao, otkrio je kada su se ispod drugih zvona počele otkrivati poslastice poput pizza, sendviča, pečenih krumpirića i pilećih medaljona. No, neki kandidati ostali su kratkih rukava kao i Damjan, kad su dobili primjerice – samo banane. Na meniju su bili još i kroasan punjen pistacijom, plata sira s kruhom i maslinama, torta od sira, pina colada… Nakon nekoliko tjedana na izoliranoj lokaciji, kandidati su se napokon malo i oslastili raznolikom hranom te se zadovoljniji vratili u kamp u iščekivanju novih zbivanja u Survivoru.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.