Jakob progovorio o Nikoli: “Mislim da je Nikola veliki kalkulator koji sve analizira, ne razmišlja iskreno srcem. Meni se to ne sviđa”

1014

NIKOLI I KATIJI U ELIMINACIJSKOJ IGRI PRIDRUŽIT ĆE SE NETKO IZ CRVENOG TIMA

Jakob: „Nikola je veliki kalkulator“

U jednom od najdužih poligona u Survivoru, koji je natjecateljima oduzeo dosta snage, izgubilo je crveno pleme, pa će pred plemenskim vijećem oni morati nominirati jednog člana svog tima za eliminacijsku igru. U teškom poligonu, plavi tim pobijedio je s rezultatom 8:6, ali to nije bilo dovoljno da se stišaju reakcije na glasove koje su dali Nikoli u nominacijama. Nakon razgovora s Damjanom, Nikola je zaključio: „Mislim da je Damjanu bilo više žao što je glasao za mene, nego što je meni žao.“

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Matea je pak otkrila da je sigurno htjela glasati za Nikolu i da svoj glas ne bi promijenila, jer joj se ne sviđaju njegove reakcije na situacije. „Mislim da je Nikola premlad i da previše priča, da bi neke stvari trebao prešutjeti i da bi tako mogao dalje dogurati“, komentirao je Luka. Nikola je uvjeren da je Jakob za njega glasao zbog Katije, ali Jakob to nije htio priznati. „Mislim da je Nikola veliki kalkulator koji sve analizira, ne razmišlja iskreno srcem. Meni se to ne sviđa. Mislim da je bitno da radimo kao tim, a ne kao roboti. To je njegova karakteristika i to ga je dovelo do tih glasova“, istaknuo je Jakob.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Loptica je sada prebačena crvenima koji će morati predložiti jednog svog člana za eliminacijsku igru koji će svoje snage odmjeriti s Katijom i Nikolom. A tko će to biti doznat ćemo u novoj epizodi.

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.