Iskažite ljubav romantičnom Palmers kolekcijom

120

Ovo Valentinovo u znaku je ružičaste

Palmers, poznata tvrtka donjeg rublja i ovog Valentinova slavi ljubav! Dvije romantične i posebne kolekcije u koje ćete se zaljubiti već su dostupne u Palmers dućanima, a možete birati između atraktivnog donjeg rublja i udobnog spavaćeg programa.

Zaljubite se u čipku

Kolekcija donjeg rublja Blooming Delight sve je što vam treba za romantične trenutke ovogodišnjeg Valentinova. Kombinacija zavodljive čipke s najfinijim tilom u prigodnoj ružičastoj boji prisutna je na čak pet Palmers artikala. Sofisticirani detalji pobrinuli su se da se dodatno istaknete pa će tako balconette grudnjak s prednjim kopčanjem, satenskim naramenicama i čipkom na leđima definitivno privući pažnju. Grudnjak možete kombinirati s dvije varijante gaćica, a slip haljina s čipkastim detaljima na dekolteu upotpunjuje cijelu kolekciju.

                  

Za najudobnije trenutke kod kuće

Za večeri kada vam je potrebna dodatna udobnost u toplini svoga doma, Palmers je predstavio spavaću kolekciju Spring Romance. Ova luksuzna kolekcija spavaćeg asortimana nudi jedinstvene i elegantne komade izrađene od vrhunske fine viskoze, romantičnog mozaik printa s popularnim paisley uzorkom. U ponudi su dvije spavaćice, majica za spavanje te čak tri različita donja dijela pidžame koje možete kombinirati na različite načine i tako kreirati kontrastne printove. Ljubiteljicama plave boje svidjet će se komadi iz kolekcije Denim Floral. Kimono, majica za spavanje te dugi ili kratki donji dio pidžame dolaze u kombinaciji atraktivne plave boje i cvjetnog uzorka u kojem ćete se osjećati kao da je uz Valentinovo stiglo i proljeće.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.