Imate problema s opadanjem kose? Možda je ovo neki od razloga

390


Ulazak u hladniji dio godine, za mnoge žene znači i početak sezone opadanja kose! Problem nije toliko u godišnjem dobu već se problem krije u genetici, prehrani ali i količini stresa kojem ste izloženi. I što je najbolje, problem podjednako muči i žene i muškarce.  

Beauty industrija osluškuje potrebe suvremenih ljudi, pa se u skladu s time na tržištu pojavljuju odlični proizvodi koji svojim formulama otklanjaju i umanjuju različite probleme na koži, kosi i noktima. Tekuća, 2021.godina svakako će ostati zapamćena po odličnim istraživanjima, ali i rezultatima koje u svakodnevnoj njezi pruža organsko ulje konoplje. Često se opisuje kao „najsavršenije uravnoteženo prirodno ulje“ koje se sastoji od esencijalnih masnih kiselina, koje stimuliraju, vlaže i štite kožu i kosu.


U čemu je tajna? Organsko ulje konoplje bogato je esencijalnim masnim kiselinama (EFA) i omega-3, 6 i 9 masnim kiselinama koje su ključne za zdrav rast kose.
Jedinstvena svojstva ovog čudesnog ulja kombiniraju se s organskim biljnim ekstraktom i sastojkom Baicapil TM , sinergijskom kombinacijom biljnih aktivnih sastojaka koja može stimulirati rast kose i
pomoći u sprječavanju gubitka kose s vidljivim učinkom.

Tri koraka do savršene kose uz dr.Organic! 

Dr. Organic Hemp Rescue tretmani u 3 koraka kombinacija je klinički dokazanog blagotvornog učinka sastojka BaicapilTM u organskom ulju konoplje i mnoštvom prirodnih i organskih ekstrakata. Tretman u 3 koraka koji uključuje Rescue šampon, Rescue regenerator i obnavljajući tretman za kosu i vlasište. 

dr. organic Konopljino ulje Rescue šampon– spas i obnova kose 

Jedinstvena uniseks formulacija obogaćena organskim uljem konoplje, sericinom i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima, hmeljom i hibiskusom, koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose.

Kontinuiranom uporabom ovaj bogati šampon daje kosi energiju i štiti je, čineći je prekrasno revitaliziranom i zdravom.

dr.organic Konopljino ulje Rescue regenerator- pomaže u obnovi oštećene kose za zdrav izgled

Jedinstvena uniseks formulacijaobogaćena organskim uljem konoplje, argininom i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima, hmeljom i hibiskusom, koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose. Kontinuiranom uporabom ovaj nježan regenerator pomažu u vraćanju vitalnosti folikulima, čime se poboljšava ukupan izgled kose i čini je prekrasno njegovanom i zdravom.

dr.organic Konopljino ulje intenzivna hidratantna maska za kosu

Tjednom uporabom ova intenzivna maska za kosu dubinski regenerira i ojačava vlakna kose, poboljšavajući volumen kose i čineći je otpornijom na lomljenje. Rezultat je gušća kosa s debelim vlasima koja djeluje prekrasno hidratizirano i pomlađeno.  Jedinstvena uniseks formulacija obogaćena organskim uljem konoplje, aminokiselinama i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose.

dr. organic Konopljino ulje regenerirajući tretman za kosu i vlasište

Stimulirajuća pjena za zdrav rast koseobogaćena organskim uljem konoplje, pantenolom (Provitamin B5) i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose. Kontinuiranom upotrebom ove pjene koja se ne ispire i koja sadrži BaicapilTM smanjuje se gubitak kose i pospješuje njezin zdrav rast. Pomažu u aktiviranju i zaštiti matičnih stanica folikula kako bi proizvodili snažniju kosu pojačane gustoće i volumena. Rezultat je deblja kosa koja djeluje prekrasno zdravo i puna energije.

BaicapilTM

Patentirani sastojak koji je podvrgnut kliničkim ispitivanjima koja su pokazala njegovu učinkovitost u sprečavanju gubitka kose i poboljšanju rasta kose. Također poboljšava gustoću kose, stimulira rast i čini kosu zdravom. BaicapilTM je pogodan za žene i muškarce i u samo 3 mjeseca redovite uporabe pokazuje rezultate. Ispitivanje na više od 60 osoba pokazalo je da se kontinuiranom uporabom sastojka BaicapilTM kroz 3 mjeseca: gustoća kose povećala do 59,3% dok se rast kose pospješio do 68,6%. 

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.