Igor iz Osijeka ostao bez novaca! Umjesto s 1000, doma otišao s NULA eura!

497

PRVI NATJECATELJ KOJI JE ”JOKER” NAPUSTIO S 0 EURA

Igoru Kolaru iz Osijeka ”Joker” je bio prvi kviz u kojemu je sudjelovao, no nažalost, početnička sreća nije mu bila naklonjena. Došavši do posljednjeg, 12. pitanja, nalazio se na ljestvici s 1.000 eura, a odgovorivši netočno, kviz je napustio s 0 eura. Tko je slavio 1984. na prvoj dodjeli MTV Video Music Awards, kao dobitnik prve nagrade u kategoriji videa godine? A) Michael Jackson (”Thriller”) B) The Cars (”You Might Think”) C) Cyndi Lauper (”Girls Just Want to Have Fun) D) The Police (”Every Breath You Take) – glasilo je posljednje pitanje na koje je Igor odgovorio A) Michael Jackson (”Thriller”) kazavši kako mu taj odgovor ”zvoni” u glavi. Točan odgovor bio je B) The Cars (”You Might Think”).

Natjecatelj Igor sa sobom u kviz poveo je suprugu Eminu koja se okušala u bonus rundi te tako točnim odgovorima Igoru vratila jedan joker. Također, Igor ju je zvao u pomoć i kao superjokera za pitanje Dvije maske, jedna nasmijana a jedna tužna, povezujemo s grčkim kazalištem. Točnije s dramom. Maske predstavljaju tragediju i komediju. One su simbol dviju grčkih muza. Kojih? A) Melpomena i Talija B) Talija i Klio C) Melpomena i Klio D) Klio i Kaliopa. Supruga se odlučila za odgovor D, no točan odgovor je bio  A) Melpomena i Talija, pa je tako Igor izgubio tri jokera.

Probleme mu je još zadalo pitanje U kojoj se saveznoj američkoj državi dogodio obračun kod OK korala? A) Texas B) Nevada C) Novi Meksiko D) Arizona. Igor je najprije na ovom pitanju iskoristio joker, a potom zaključao odgovor B) Nevada, no točan odgovor krio se iza D) Arizona.

Novu epizodu kviza ”Joker” ne propustite već sutra na Novoj TV od 18 sati!

FOTO: Nova TV

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.