Idete u Torino? Evo kakav vas smještaj čeka ako ste tamo u vrijeme Eurosonga

0
270

Booking.com, vodeća svjetska digitalna platforma za putovanja, danas je objavio da otvara ekskluzivan glazbeni smještaj povodom proslave ovogodišnje Pjesme za Euroviziju u gradu-domaćinu Torinu u Italiji. Booking.com kao službeni partner za putovanja nekolicini sretnih obožavatelja nudi priliku da u sklopu ovog jedinstvenog iskustva uživaju u jedinstvenom noćenju te iz prve ruke dožive ekstravagantni eurovizijski festival pun legendarnih pjesama, šljokica i strojeva za vjetar.

Ovaj jedinstveni glazbeni smještaj pretvorit će vilu Casa del Pingone na Booking.com-u, zgradu iz 15. stoljeća u kojoj su određene značajke i umjetnine restaurirane te koja se nalazi na rubu drevnih rimskih zidina, u iskustvo za prave fanove Eurosonga.  Glazbeni smještaj nudi gostima priliku da se na jednu noć provedu kao međunarodna glazbena zvijezda. Pravi obožavatelji ne samo da će boraviti u luksuznom apartmanu dostojnom rock zvijezde, s terasom na krovu i dizajnerskim namještajem, već će primiti ekskluzivni VIP pristup finalnoj večeri Eurosonga, koju uživo gledaju otprilike 183 milijuna gledatelja diljem svijeta.

Ekskluzivno i nezaboravno iskustvo za obožavatelje Eurosonga:

Booking.com ekskluzivno nudi dva smještaja za jedno noćenje, a sretnici koji uspješno rezerviraju ovaj glazbeni smještaj uživat će u pravom eurovizijskom ekstravagantnom iskustvu. Obožavatelji će moći stati za mikrofon u studiju za snimanje unutar objekta te pjevati najemotivnije eurovizijske balade, pamtljive pop himne i sve ostale pjesme. Gosti će uz pomoć profesionalnog glazbenog trenera moći snimiti svoju verziju omiljene eurovizijske pjesme u kojoj će moći uživati u narednim godinama.

Osim glazbenog studija gosti će u eurovizijskom glazbenom smještaju moći uživati u eurovizijskim hitovima uz posebne karaoke sa svim omiljenim hitovima iz proteklih desetljeća. Obožavatelji će se također moći fotografirati u posebnoj kabini za fotografiranje, koja će biti opremljena rekvizitima i kostimima koji će im omogućiti da stvore čuvene eurovizijske trenutke i prisjećaju ih se u narednim godinama. Nijedan glazbeni smještaj ne bi bio potpun bez prilike za meditiranje i opuštanje nakon noći uživanja, a gosti će se ovdje moći pribrati uz zvučne valove i vibracije tijekom privatne sesije gong yoge.

U glazbenom smještaju moći će boraviti po dva gosta, a u ponudi su dva boravka koja će se održati na drugo polufinale i veliko finale Izbora za Pjesmu Eurovizije 2022. godine. Gosti će također dobiti ekskluzivne VIP ulaznice za najveći i najomiljeniji glazbeni event uživo na svijetu, pri čemu će gosti koji smještaj rezerviraju za 12. svibnja prisustvovati drugoj polufinalnoj večeri, a gosti koji ga rezerviraju za 14. svibnja osigurat će si ulaznice za veliko finale.

Sretni gosti koji rezerviraju smještaj u eurovizijskom glazbenom smještaju na dan velikog finala također će kod prijave vidjeti i jedno poznato lice, Conchitu Wurst, Booking.com-ovu ambasadoricu Izbora za Pjesmu Eurovizije.

Kako bi dodatno proslavio eurovizijsku povijest prepunu zanimljivih pjesama, šarenih nastupa i legendarnih emisija uživo, Booking.com surađuje s eurovizijskom legendom Conchitom Wurst. Tom Neuwirth, odnosno Conchita Wurst, pobjednik je Eurosonga 2014. s pjesmom Rise like a phoenix te će dočekati goste koji rezerviraju glazbeni smještaj za 14. svibnja.

„Kao službeni partner za putovanja Izbora za Pjesmu Eurovizije 2022. godine, Booking.com igra ključnu ulogu u tome da milijunima obožavatelja Eurosonga olakša okupljanje i proslavu jednog od najvećih i najomiljenijih glazbenih evenata uživo te njegove poruke jedinstva i uključivosti. Ljepota se i u glazbi i u putovanjima očituje na razne načine, a eurovizijski glazbeni smještaj samo je jedan od načina na koje sudjelujemo u ovom jedinstvenom eventu kako bismo potaknuli znatiželju putnika i nadahnuli ih da otkriju ljude i mjesta koja Eurosong čine tako posebnim“, izjavio je Arjan Dijk, viši potpredsjednik i glavni marketinški stručnjak u Booking.com-u.

„Glazba i putovanja imaju snažnu moć da povežu ljude, prošire vidike i promoviraju sve veće razumijevanje i prihvaćanje. Zbog Eurosonga sam upoznala mnogo nevjerojatnih ljudi i otkrila mnogo izvanrednih mjesta. Stoga mi je zadovoljstvo surađivati s Booking.com-om i pomoći im da stvore tu energiju i posebne veze na poseban način u Torinu“, izjavila je Conchita Wurst, ambasadorica Booking.com-a za Izbor za Pjesmu Eurovizije 2022. godine.

Rezervirajte boravak u eurovizijskom glazbenom smještaju:

Putnici koji žele doživjeti uzbuđenje dostojno glazbene zvijezde moraju biti brzi jer je moguće rezervirati samo dva noćenja. Rezervacije ovog ekskluzivnog glazbenog smještaja kreću 6. svibnja. Ovo jedinstveno iskustvo stoji samo 12 eura po noćenju, u čast čuvenih „12 bodova“, koje svi eurovizijski finalisti žele ostvariti“, te ga je moguće rezervirati na stranici smještaja na Booking.com-u putem ovog linka: Eurovision Song Contest Music Retreat.

Ova jedinstvena inicijativa slavi nevjerojatnu raznolikost iskustava za putovanje koje je moguće pronaći na Booking.com-u te je izvrstan primjer jednog od mnogih nezaboravnih smještaja u kojima korisnici mogu uživati u više od 6,4 milijuna jedinica u vikendicama, apartmanima i drugim jedinstvenim smještajima na platformi Booking.com-a, a sve ih je moguće trenutno rezervirati. Uz to su u ponudi i brojna nezaboravna iskustva i atrakcije u više od 900 gradova te niz opcija za prijevoz, koje uključuju letove, najam automobila i taksije.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime