Humanost i biznis idu zajedno

0
360

Hrvatska poslovna scena bogatija je za novo udruženje – Poslovnu uniju Hrvatske BIZMIX čije je osnivanje potaknuto novonastalim i nepredvidivim trendovima u gospodarskom i poduzetničkom svijetu. Tim povodom u Zagrebu je 31. ožujka organizirano svečano otvorenje u restoranu Bon Appetit s humanitarnim karakterom. Prikupljala su se donatorska sredstva za djecu Ukrajine u suradnji s UNICEFOM Hrvatska.

Izvršna direktorica BIZMIX-a gospođa Maja Ilčić tim povodom je izjavila: „Spojem iskustva, mladosti i znanja želimo svim postojećim i novim poduzetnicima pomoći povezujući srodne niše kroz evente, edukacije i radionice. Cilj nam je s budućim članovima i partnerima ispričati priču o uspješno potpisanom ugovoru o suradnji, a ne samo predivne fotografije za društvene mreže. Također, djelujemo i humanitarno.“

Domaćini su se pobrinuli za bogati program pod voditeljskom palicom Davora Garića, a predstavili su se i mađioničar Luka Vidović sa svojim showom za odrasle i Igor Drljo stand up komičar, dok je pjesmom uzvanike razveselili operna diva Antonela Malis i član Humanih zvijezda Hrvatske Amir Kazić Leo.

Tijekom večere prikupljala su se donatorska sredstva za UNICEF za djecu Ukrajine, vrijede nagrade za tombolu nesebično su ponudili centar ljepote Beautylicious by MM u iznosu od 5.000,00 kn, komunikacijska agencija Communicato u iznosu od 3.500,00 kn, agencija za digitalni i influencer marketing Zlo i naopako u iznosu od 3.000,00 kn, tvrtka za konzalting Interritus u iznosu od 2.500,00. kn. Nesebične poklon bonove su dale Haljine Gala i to četiri poklon bona u iznosu od 250,00 kn. Brankica Capan Vučić i Vivian Vučić pripremile su make over u iznosu od 1.000,00 kn. Centar Health & Beauty poklanja svoje usluge oporavljanja od ozljeda i skida podočnjake u iznosu od 500,00 kn, Salon Premium pripremio je čak 5 putnih sušila za kosu, modni atelje Botun poklon bon u iznosu od 500,00 kn. Luxea je pripremila čak 12 parfemskih esencija, dok je novootvoreni restoran Food Garden darovao večeru za dvije osobe. Sudionici u tomboli će se sladiti u slastičarnici Pri Suncu s tortom u iznosu od 280,00 kn i gelato boxom u iznosu od 120,00 kn. Poliklinika Sara poklanja poklon bon u iznosu 500,00 kuna dok Lens centar priprema dvije limfne drenaže za sudionike humanitarne tombole. Tiens i  Senzacionalno.hr nude pet paketa suplemenata koji pospješuju zdravlje.

„U ime Poslovne unije BIZMIX se zahvaljuje i nadamo se da ćemo našim doprinosom pomoći djeci kojoj je prekinuto djetinjstvo. Hvala svim našim partnerima; restoranu Bon Appetit, Vislander, United POP akademiji, Dalia Design, Agropošta, Gift Planet iz Samobora i Screenz iz Svete Nedelje, Folije Zagreb, New Bakery, Carslberg Hrvatska, Gerilla agenicija, Alkaprone, Razvoj komunikacije i Shiseido , donatoru HEP-u te prijateljima Humane zvijezde Hrvatske, udruzi PINK life, Kickboxing club Zagreb, Run Croatia i A.K. Dubrovnik Racing  što su prepoznali ideju BIZMIX-a i što su pristali biti prijatelji Poslovne unije Hrvatske“ dodala je predsjednica Poslovne unije Hrvatske BIZMIX Iva Loparić Kontek.

Antonela Čakić, treća od tri pokretačice i dopredsjednica ovog vrijednog projekta nas je obavijestila o nastavku poslovno-umrežavačkih aktivnosti, te je istaknula „ovim putem željeli bismo najaviti da u organizaciji BIZMIX-a pripremamo radionicu za naše prodajne poduzetnike s vrhunskim stručnjakom u prodajnom segmentu kroz sken osobnosti po bojama by Davor Bilman koja će se održati 21. travnja u restoranu Bon Appetit.  Zatim ćemo ugostiti Miroslava Vargu, jednog od najviše certificiranih Google trenera u zemlji i regiji, koji će 27. travnja održati radionicu “Kako najbolje iskoristiti besplatne Google alate”, a namijenjena je svima koji žele naučiti i čuti trikove o oglašavanju na Google-u. 

Početak svibnja je predviđen za radionicu o poslovnom makeup-u koju će voditi naša priznata i kreativna makeup artistica Ana Ude. Radionicu “Kuhamo s vinom” organiziramo 26. svibnja, a vodit će je najsimpatičnija i najveselija food-blogerica Marina Obradović, koja objavljuje na blogu Priča jedne kuhače. U najavi imamo i nekoliko Fashion Nightsa na kojima ćemo s veseljem predstaviti i pomoći mladim i neafirmiranim hrvatskim dizajnerima.

„Svi eventi i radionice bit će popraćeni i oglašavani na društvenim mrežama koje smatramo najrelevantnijim za uspješno poslovanje i povezivanje te objavama u medijima naših medijskih pokrovitelja“ zaključila je Maja Ilčić.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime