Hit naočale koje ove godine mnogi žele imati!

561


Svaka Spektre kolekcija, savršena je kombinacija elegancije i street style duha, a svi zaljubljenici u naočale i modu, pronaći će savršen par za sebe i njime dodatno obogatiti svoj stil.

Većina ljudi sunčane naočale nosi tijekom cijele godine, no ljeto je godišnje doba kada je izlazak van bez istih – nezamisliv. Osim što štite i olakšavaju svakodnevno funkcioniranje, bilo u vožnji, šetnji ili u ovim vrućim mjesecima na plaži, odavno su postale i neizbježan modni dodatak. Teško im odoljevaju i žene i muškarci, a svakodnevno se na tržištu izmjenjuju nove kolekcije i brendovi. Upravo jedan takav, nastao je u Milanu, dobro poznatom gradu mode koji diktira trendove . Od 2009. godine, u njega su zaljubljeni mnogi zadovoljni kupci, među kojima se nerijetko nađu i svjetska poznata imena. Riječ je o brendu Spektre, a njegov osnivač Niccolò Pocchini, nije očekivao da će u tako kratkom roku, njegove naočale zaluditi modni svijet.

U čak više od 56 zemalja, Spektre je pronašao svoje trgovine, a jedna takva nedavno je otvorena i u Hrvatskoj, točnije u Splitu na adresi Dražanac 72, na samom početku Zapadne obale.


Ono što je posebno i bitno za naglasiti jest činjenica da su svake Spektre naočale zapravo ručni rad. Ivan Rajčić i Nataša Ružić Rajčić, zaslužni su što je upravo ovaj brend dostupan u Hrvatskoj.

„TOTAL IN (Ivan & Nata), osnovali smo prije 4 godine s namjerom uvođenja i zastupanja novih brendova koji bi naprosto osvježili naše tržište. Prilikom jednog posjeta Milanu za vrijeme trajanja fashion week-a, imali smo čast upoznati Niccoloa Pocchinia i njegov SPEKTRE team te se ubrzo stvorilo prijateljstvo i poslovna suradnja. Uspjeli smo u vrlo kratkom vremena plasirati brend u čak 12 optika u Hrvatskoj. U dogovoru sa Spektre Eyewear, odlučili smo otvoriti i prvi Spektre Store koji se nalazi u Splitu i na to smo izrazito ponosni” – dodaje Ivan Rajčić.

Svaka Spektre kolekcija, savršena je kombinacija elegancije i street style duha. Svi zaljubljenici u naočale i modu, pronaći će savršen par za sebe i njime dodatno obogatiti svoj stil. Neupitna kvaliteta, vrhunska talijanska estetika, ručni rad i pristupačne cijene, krase ovaj brend, a samim time – čine ga izuzetno poželjnim. Svaki okvir je bezvremenska ikona za sebe.

Osim u Spektre Store-u u Splitu, okvire ovog brenda možete pronaći i u Alfa Vision optici i Occult-u u Zagrebu, u optici Centar u Puli, u optici Njego u Makarskoj i brojnim drugim prodajnim mjestima, a ponudu možete pogledati ili naručiti preko službene web stranice.

Foto: Ivan Gudić

Model: Flavia Consalter

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.