Građani Krka mogu biti bezbrižniji! Za brojne laboratorijske pretrage više ne moraju u veće gradove

1371

Da je život na otoku nerijetko grub i da mnogo toga nedostaje, nije novost. Ali ne treba sve biti tako i upravo zato se Medicinsko-biokemijski laboratorij Krk odlučio olakšati život građanima otoka. Naime, od sada na ovom mjestu možete svakim radnim danom napraviti alergo test, test intolerancije na hranu, tumorske markere, markere hepatitisa, hormone, pregledati zdravlje štitnjače i prostate, izvaditi krvnu grupu i Rh faktor, vitamine i minerale.

Alergo 295 test je najsuvremeniji test u dijagnostici alergijskih bolesti. Iz jednog postupka vađenja krvi možete dobiti potpunu kvalitativnu i kvantitativnu sliku svojih alergena, a sve to bez da prekidate terapiju ili budete natašte. Osim toga, Alergo 295 ima i tu prednost što se može provoditi u akutnoj fazi, reakcija se odvija na tijelu, a pogodan je i za bebe. Ovo je najširi panel dostupan u Hrvatskoj.

U laboratoriju su dostupna čak četiri alergo panela: pedijatrijski, nutritivni, prošireni inhalacijski te osnovni inhalacijski panel. U Medicinsko-biokemijskom laboratoriju Krk možete svakim radnim danom napraviti i test intolerancije na hranu. Na raspolaganju vam stoji vegetarijanski panel, test intolerancije na hranu – testiranje na 220, 125 ili 93 namirnice.

Sve usluge moguće je dogovoriti svaki radni dan od 07:00-15:00 sati. Sve se dogovara telefonski na broj 051 221 956.

Medicinsko-biokemijski laboratorij Krk nalazi se u sklopu Doma zdravlja Krk, u Vinogradskoj 2B, a voditeljica laboratorija Gorana Bonifačić, mag.med.biochem. ističe kako je laboratorij Ugovorni partner sa HZZO-om.

FOTO: Medicinsko biokemijski laboratorij Krk

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.