Genijalni Slavonac pokazao svu raskoš svoje duše! Ovo morate poslušati!

1997


Večeras je na rasporedu bila posljednja audicijska epizoda ‘Superstara’! Nova doza talentiranih kandidata predstavila se žiriju, no samo su neki uspjeli uloviti posljednje karte za recall, iduću fazu natjecanja u koju su prošli samo oni najbolji, koji su od članova žirija zaradili tri ili četiri glasa DA.

Audicije je zatvorio Luka Tomić (23) iz Slavonskog Broda. Trenutno živi u Zagrebu i radi kao trgovac. Iako nema glazbeno obrazovanje, iza njega su i nastupi i gaže.

”Uvijek tražim nešto bolje, uvijek tražim nešto što će mi imati više smisla, gdje ću se osjećati kao da pripadam, kao da nešto ostvarujem”, kazao je Luka, dodavši da su dvije njegove najveće vrline empatija i razumijevanje.

Sve o kandidatima Superstara SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

Luka je odlučio izvesti ”Diamonds are forever” i zaradio ovacije žirija, koji je odmah tražio i izvedbu a capella pjesme ‘Kad ja pođoh na Bembašu’.

”Ja sam jako sretna što si ti došao! Mislim da si donio jedan vitar… Mislim da imamo jednog superstara”, Severina je rekla.

”Volim ljude koji ne moraju sve znati i sve moći nego to što rade, rade baš dobro. Svaka čast”, Nika je bila oduševljena.

Zaključivši da je Lukina najveća snaga njegova autentičnost, žiri ga je nagradio s četiri DA.

Audicije su završene, a Severina, Tonči, Nika i Filip za sljedeću su fazu natjecanja odabrali one najbolje! Potraga za novim hrvatskim Superstarom nastavlja se recallom i novim glazbenim izazovima već sljedeće subote od 20.15 sati na RTL-u.

Sve o kandidatima Superstara SAZNAJTE NA OVOM LINKU.

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.