Genijalni Ljubo iz Metkovića neće uzeti 1000 eura i nije postao predsjednik, ali je oduševio gledatelje svojim kulinarskim vještinama

3184

Ljubo je oduševio ekipu dirljivim iznenađenjem, recitacijama i jelima: ‘Brudet je bio preljut, a sve ostalo savršeno’

Ugostitelj Ljubo Bebić ugostio je ekipu ‘Večere za 5’ četvrtog dana metkovskog tjedna. Za svoju večeru dobio je 36 bodova, najviše bodova dao mu je Nedjeljko – desetku, a devet bodova udijelili su mu Nina i Zoran. “Brudet je bio preljut, a sve ostalo savršeno. Ljubo odličan domaćin, iznenađenje više nego dobro”, zaključila je Nina. “Nedostajalo je začina u predjelu, a glavno jelo je bilo preljuto”, zaključila je, pak, Nikolina.

Sve o ovotjednim kandidatima saznajte NA OVOM LINKU!

Pripravu večere započeo je Ljubo hobotnicom na salatu. Upravo to je bilo jelo koje je Nikolina poželjela jesti. ‘Specijalna salata’ “Specijalna za Ljubu, vjerojatno je to kombinacija sira, rajčica i luka”, jasan je bio Zoran. Nina i Nikolina su, pak, ispravno detektirale da se radi o hobotnici na salatu. Uslijedila je priprava glavnog jela nazvanog ‘Najveći specijalitet na svijetu’. “Još jedna impozantna rečenica našeg Ljube”, otkrio je Nedjeljko. “U ovom kraju je najveći specijalitet na svijetu”, dodala je Nina o brudetu od grdobine. Ljubo je otkrio da mu je to najveća ljubav na svijetu. Za kraj, sve je zaključio desertom ‘Nešto neviđeno’. “Sladoled od višnje da bi trebao biti neviđen?”, zapitao se Nedjeljko. No, nije znao da je Ljubo spravio čudesne palačinke!

Sve o ovotjednim kandidatima saznajte NA OVOM LINKU!

Uskoro se domaćin okrenuo pripremi za dolazak gostiju u njegovu idiličnu konobu gdje ih je dočekao aperitivom. “Uvod u aperitiv je bio genijalan, volim ljude poput njega, sve mi se svidjelo”, komentirala je Nina.

Nakon dobrodošlice, stiglo je predjelo – hobotnica na salatu. “Salata je izgledala fino, voljela bih da je dekorirao na tanjure. Možda je mogao dodati soli i para malo”, komentirala je Nikolina. “Okus predjela je bio dobar, mogao je biti malo bolji, pikantniji, nedostajalo je limuna”, dodao je Nedjeljko. “Dovoljno kiselo, slano, hobotnica je bila pripremljena kako treba, sve je bilo odlično”, zaključila je Nina.

Sve o ovotjednim kandidatima saznajte NA OVOM LINKU!

Pred ekipu je stiglo potom glavno jelo. ‘Najveći specijalitet na svijetu’ stigao je kao brudet za glavno jelo. Brudet je Ljubin zaštitni znak. “Čaroban izgled, fantazija”, pohvalio je izgled glavnog jela Zoran. Tijekom glavnog jela, ekipa je Ljubi priredila i iznenađenje. Kandidati su mu zapjevali, a on se oduševio. “Bilo mu je drago”, komentirala je nakon iznenađenja Nikolina. “Naučila sam na drugačiju vrstu brudeta”, o glavnom jelu je otkrila Nina. “Jako ljuto, sipa nije bila gotova”, dodala je Nikolina. “Neretljanski brudet mora biti ljut”, zaključio je, pak, Zoran.

Za kraj, stigao je neviđeni desert. “Ovo se zove čarolija od palačinki”, najavio je obrok Ljubo. “Okusom je bilo savršeno, lijepo je ispekao palačinke i sladoled”, pohvalila je domaćica Nikolina. “Prolazno”, složili su se Nedjeljko i Zoran.

Sve o ovotjednim kandidatima saznajte NA OVOM LINKU!

Uskoro je Ljubo doveo i veliko iznenađenje – uz glazbenu pratnju recitirao je stihove posvećene svojoj staroj ljubavi. “Poezija je bila možda najljepši trenutak od svih ovih večeri, bilo je savršeno”, zaključila je Nina. Uz divnu pjesmu, ekipa je dirnuto zaključila večeru kod Ljube.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Sve o ovotjednim kandidatima saznajte NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.