(FOTO) U Gorskom kotaru “pala bomba”! Alma iz Skrada nasmijala ekipu, a onda ih ostavila bez teksta

3592


‘Ne znam što bih rekla na izgled svog deserta, bomba je pala’: Alma je nasmijala ekipu, a iznenađenjem ih ostavila bez teksta!

Mesarka Alma Zustović ugostila je protukandidatkinje trećeg dana goranskog tjedna ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobila je visokih 36 bodova. Dora je svojoj prijateljici dala deset bodova. “Bilo je obilno, jako se potrudila i s ljubavlju napravila jelo”, objasnila je Alma svoju ocjenu. “Devetka – sve je bilo ukusno i fino, čak i neugledni deset je bio ukusan. Bila bi desetka, ali nije bio meni za desetku”, dodala je Tamara. “Kolač je bio zbrčkan”, osmicu je dala Ljubica, a Tatjana je sve zaključila devetkom.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Pripravu večere Alma je započela desertom kojeg je nazvala ‘Dječja radost’. Koristila je kekse, puding i banane, a Tamara je odmah detektirala o kakvom se kolaču radi. Nakon ‘Dječje radosti’ koja je Almi donijela probleme odraslih, uslijedila je ‘Nostalgija’ za predjelo. Naziv jela zbunio je dama pa nisu naslutile da se radi o ajvar roladi sa sirom i salamom. “Najvjerojatnije nešto sa šunkom”, pretpostavila je tek Tatjana. Glavno Almino jelo bila je posveta njezinoj Emi. ‘Emin favorit’ je pileći file u umaku od gorgonzole i vrhnja klasik je koji obožava Almina curica, a njime je odlučila osvojiti i protukandidatkinje.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Alma je dame dočekala prigodnim aperitivima – rakijama i likerom. “Rekla bih da je imala tremu kad smo stigle, no ništa čudno”, komentirala je Tamara. “Bila je zbunjena, no ušla je brzo u štos. Za mene je donijela slatki liker, hvala joj na tome”, dodala je Tatjana. Ekipi je zasvirao i harmonikaš, Almin najstariji nećak.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Nakon aperitiva, stiglo je na stol predjelo – ‘Nostalgija’. “Predjelo mi se nije posebno sviđalo. Rekla je da se nije potrudila oko izgleda i to je točno. Kobasica je bila ukusna, sir, a rolada je bila jako dobra”, komentirala je Tatjana predjelo. “Lijepo se to sve stopilo”, dodala je Dora.

Uslijedilo je glavno jelo – ‘Emin favorit’. “Rekla bih da je Alma dugo razmišljala o dekoraciji, a onda su joj sinule točkice”, objasnila je dekoraciju svoje prijateljice Dora. “Meso je bilo mekano, njokići dobri, umak lijep, ukusno i dobro”, komentirala je okus Ljubica. “Okus je bio jako dobar, umak od gorgonzole fenomenalan, a njoki su bili dobri”, zaključila je Tatjana.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

‘Dječja radost’ posljednja je stigla pred dame. “Ne znam što bih rekla na izgled svog deserta, bomba je pala”, kroz smijeh je Alma detektirala problem u izgledu njezine slastice. “Atomska bomba u tanjuru”, složila se Tamara. Iako je izgledao kaotično, dame su komentirale da je kolač ukusan. Za kraj – Alma je ekipi udijelila prigodne poklone – mirisne svijeće i podmetače.

Originalno je bilo i Almino iznenađenje – za kraj su djevojke učile kako se izrađuju kobasice. Tatjana i Ljubica natjecale su se s Tamarom i Dorom u izradi kobasica, a Alma im je bila mentorica! Pobjedu su odnijele Dora i Tamara te je time vesela večer stigla kraju.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo – 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.