(FOTO) Turski glumac kojeg obožavate nije tako daleko! Stigao je u srce Europe i čini se da ne želi otići

6991


Turski zavodnik Can Yaman ima novu ljubav! Izgleda kako se neće uskoro vratiti u Istanbul

Can Yaman zvijezda je brojnih svjetskih serija. Ovaj zavodnik karijeru je započeo u Turskoj, no izgleda kako mu je trenutačno u fokusu – Italija

Fatalni glumac Can Yaman, koji je pohađao talijansku srednju školu u Istanbulu, 2021. godine odlučio je napraviti prekretnicu u svojoj karijeri te se preselio u Italiju, gdje je ubrzo postao jedno od najprepoznatljivijih imena u zemlji. Ključni motiv njegovog preseljenja u Italiju bio je snimanje talijanske kriminalističke serije ‘Viola boje mora, koju možete pogledati na platformi Voyo.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.


“Živim u Italiji već gotovo 10 mjeseci i mogu reći da je ovaj predivan kutak u Rimu, u ovom trenutku mog života, mjesto gdje se zaista osjećam kao kod kuće”,  napisao je Yaman 2021., uz objavu na svom Instagram profilu, pozirajući s pogledom na rimski Koloseum.

Glumac je također podijelio sa svojim obožavateljima video svojih tečajeva talijanskog jezika, otkrivajući da svaki dan provodi tri i pol sata radeći jezične vježbe sa svojom trenericom, kako bi bolje naučio talijanski i osjećao se ugodnije na setu.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Nema se što reći – totalno je posvećen svojoj drugoj državi pa se tako pohvalio i kako je tijekom vikenda istraživao sve blagodati svoje druge države.

“Ovaj grad me opskrbio ljubavlju, posvećenošću drugima, umjetnošću i kulturom… Čak i kulinarstvom! Hvala svima”, naglasio je u objavi i pohvalio kulturnu baštinu grada Asiza. 

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Mnogi obožavatelji pitaju se hoće li se vratiti u svoj rodni grad Istanbul, no izgleda kako je Can trenutačno posvećen gradnji karijere u srcu Europe.

Uživajte u gledanju šarmantnog Cana Yamana u predivnim talijanskim prizorima u seriji ‘Viola boje mora’ ekskluzivno na platformi Voyo!

FOTO i tekst: RTL

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.