(FOTO) Tijana izdala Ivanu, Marko odlazi! “Nije lijepo biti prvi koji ispada, najest ću se za sve nas”

859

SURVIVOR PRVI NAPUŠTA MARKO IZ CRVENOG TIMA

Dok je Katiji iz plavog tima prijetilo ispadanje, najviše je zbog toga bio tužan Jakob, budući da se između njih dvoje nagoviješta početak romanse. No kad je završetkom duela saznao da Katia ostaje u igri, Jakob ju je zagrlio i kazao: „Što si nam napravila!“

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Katia je u duelu igrala protiv Marka i Ivane iz crvenog tima. Naime, crveno pleme izgubilo je u igri za plemenski imunitet, pa su morali nominirati nekoga iz svog tima. Budući da su Marko i Ivana dobili jednak broj glasova u nominacijama, glasovanje se ponovilo javno, ali rezultat se nije promijenio, pa su oboje svoj opstanak u avanturi na egzotičnoj lokaciji Dominikanske Republike, morali potvrditi u eliminacijskom izazovu.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

„Dolaskom ovdje ispunio sam svoj dječački san. Pokazao sam sebi da mogu ostvariti sve što poželim. Što god bude ishod, ja sam s tim u miru i zadovoljan“, istaknuo je Marko kad je saznao da mora u eliminacije.

Tijana izdala Ivanu

Ivanu je posebno povrijedilo kada joj je Tijana, u javnom glasovanju, dala glas za duel. „Mogu reći da nisam ovo očekivala od Tijane, ali dobro. Nikome drugom ne zamjeram što su glasali za mene. Dobra sam s Tijanom, dosta smo pričale o tome i nije mi izgledalo da bi odlučila da ja idem u duel“, objasnila je Ivana te dodala da ne zna što drugima smeta kod nje da su je izglasali.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

U napetoj eliminacijskoj igri Katia, Ivana i Marko morali su prebacivati kocke, ali su pritom imali otežavajuće okolnosti. Prvoj je prebacivanje kocaka pošlo za rukom Ivani, a potom i Katiji, te je Marko, pokazavši se najlošijim u ovoj igri, ispao iz ovogodišnjeg Survivora. „Probao sam svaku moguću tehniku za ovaj sport, ali nisam uspio. Čestitam djevojkama. Nije lijepo biti prvi koji ispada, ali izvući ću najbolje iz ovoga“, rekao je Marko za kraj te poručio kolegama iz crvenog plemena da će se sada najesti za sve njih.

Kako će crveni tim igrati bez jednog člana i s ozlijeđenim Mitrom te hoće li plavi iskoristiti tu prednost da napokon osvoje igru za nagradu, doznat ćemo uskoro.

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.