(FOTO) Šok u Baranji! Senka dobila ocjenu 3! To dugo nismo vidjeli u Večeri za 5!

8075

Senka se potrudila, no dobila je iznimno malo bodova! Odavno u ‘Večeri za 5’ nismo vidjeli trojku

Edukacijska rehabilitatorica Senka Žigić Leljak ugostila je protukandidate prvog dana ovotjedne ‘Večere za 5’. Za svoja jela dobila je iznimno niskih 25 bodova. Stevica i Miljenko dali su sedmice jer im se jela nisu svidjela. Gordana je dala najviše, osam bodova, iako je priznala da je od večere očekivala više. Najstroži je bio Boban – sa svega tri boda! Dao ih je računajući u postocima, od tri jela – svidio mu se samo desert.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Pripravu večere započela je Senka glavnim jelom – pilećom roladom punjenom krem sirom, kiselim krastavcima i kulenom. Uz glavno jelo, servirala je pire od pastrnjaka i umak od ljutike. ‘Imali smo pile’ naziv je glavnog jela. Nazivom je nasmijala i razveselila goste, ali i svog supruga Ivana, koji je svojedobno pobijedio u ‘Večeri za 5’, a Senki pomogao oko umaka od ljutike – za kojeg Ivan ima poseban recept. Uslijedilo je predjelo – ‘Crvenkapica’. “Crvenkapica me asocira na baranjski kulen”, jasan je bio Boban. Uskoro je Senka otkrila da se radi o crvenoj paprici punjenoj kulenom. Za kraj, Senka se prihvatila deserta – ‘Abecede’. “Baca mi da će ispeći kekse kao abecedu”, prognozirao je Miljenko. No, radilo se zapravo o cheesecakeu s namazom od lješnjaka. Nakon što je spravila večeru, Senka se okrenula pripremi za doček gostiju.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Ekipa se upoznala u kombiju, dečki su se prvi upoznali, a onda im se pridružila i Gordana. “Nisam očekivala tri mušketira, bit će zanimljiva večer”, komentirala je Gordana situaciju u kombiju. Uskoro se razveselila činjenici da će u večeri sudjelovati još jedna dama. Senka je u veselom raspoloženju dočekala ekipu, a za aperitiv im je ponudila rakiju od šljive, višnjevac i limoncello. Domaća pića svidjela su se ekipi, a Boban je kod domaćice primijetio i tremu. “Rakija je stvarno dobra”, dodao je Boban o aperitivu.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Doček je prošao u lijepom raspoloženju, a onda je uslijedilo predjelo ‘Crvenkapica’. Pečena punjena paprika, domaća majoneza i cherry rajčice svidjela se ekipi. “Lijepo je bilo posluženo, dala si je truda”, komentirao je Stevica izgled predjela. “Predjelo je bilo jako fino, volim pečenu papriku, bila je punjena sa sirom i paprikom”, dodala je Gordana. Nakon predjela, uslijedilo je glavno jelo.

‘Imali smo pile’ iduće je stiglo pred goste. Rolana piletina s umakom od ljutike i pireom od pastrnjaka ekipi je na tanjuru izgledao lijepo. “Glavno jelo je bilo fino, ali nedovoljno slano”, otkrila je Gordana. “Nije mi se slagalo punjenje u piletini. Probao sam i umak, ok, o ukusima ne možemo razgovarati, ali meni se nije složilo”, zaključio je, pak, Boban. “Glavno jelo… Ne volim tu vrstu hrane, bilo je tu puno truda uloženo, no rekao sam Senki da mi nije sjelo”, nadovezao se Miljenko.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Za kraj, stigla je i ‘Abeceda’. “Dekoracije bih vjerojatno drugačije napravila, da izgleda veselije”, komentirala je Gordana. “Okus deserta mi je bio fenomenalan, ne petica nego… ne znam što reći, meni odličan”, dodao je Boban. Za kraj, ekipa je dobila i prigodne poklone, a potom su im zasvirale ‘Baranjske lole’ – srednjoškolci iz Baranje koji su sami oformili svoj glazbeni sastav. Uz njih, zapjevala je i domaćica pa je Senka svoju večer u veselju privela kraju.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.