(FOTO) Riječani razvaljuju! Simpatični Dominik oduševio, ali dobio i kritiku: “Nije me ništa impresioniralo”

1239

Dominik iznenadio ekipu i prešao u vodstvo! Najstroža je i večeras bila Monika: ‘Nije me ništa impresioniralo’

Komisionar Dominik Pleša ugostio je protukandidate drugog dana riječkog tjedna ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobio je 35 bodova te je prešao u vodstvo! Najmanje bodova udijelila mu je Monika, koja je sedam bodova objasnila činjenicom da je ništa nije impresioniralo. Devetke je Dominik dobio do Nane i Renata, koje su zamjerile da je u glavnom jelu lungić bio prepunjen. Leon je bio najdarežljiviji pa je ekipi dao deset bodova. “Od predjela do deserta – sve je bilo fenomenalno”, zaključio je Leon ocjenjivanje.

Sve kandidate ovog tjedna Večere za 5 UPOZNAJTE BOLJE NA OVOM LINKU!

Pripravu večere Dominik je započeo radom na glavnom jelu – punjenim lungićem. ‘Eksplozija okusa’ označila je bogato punjenje ukusne svinjetine. “Vidjet ćemo kako će to Dominik napraviti”, zapitala se Nana. Prijatelj je Dominiku dao recept za punjenog lungića, no nije mu dao upute za korištenje štednjaka! Nakon što se uspio snaći, spravio je krumpire za prilog. Uslijedila je priprava predjela ‘Šarenilo Kvarnera. “Mislim da će tu ići tuna i masline, to će se uklopiti u to šarenilo”, komentirala je Nana. “Čim je u nazivu Kvarner, sluti da je otud”, dodala je Monika. Tapenadu od maslina, namaz od tune i svježi krem sir s crvenom paprikom – sve to Dominik je odlučio spraviti i poslužiti ekipi za predjelo. Uskoro je domaćin imao problema s još jednim uređajem – blenderom! Prijatelj mu je uručio štapni mikser koji mu je pomogao u izradi namaza, a onda se Dominik okrenuo desertu – ‘Tapi buki’. “Možda pohane jabuke i sladoled”, pretpostavio je Leon o desertu. Domaćin je bez problema završio s pripravom deserta, a onda je uslijedio dolazak gostiju.

Sve kandidate ovog tjedna Večere za 5 UPOZNAJTE BOLJE NA OVOM LINKU!

Dominik je veselo dočekao goste uz prigodne aperitive – slatku i ljutu kombinaciju pića . “Odao je dojam zbunjenosti i kao da je bio malo pod tremom”, ocijenila je doček Renata. Bila je u pravu, uskoro je i Dominik sam priznao da ga je ‘trema pojela’. No, njegovo piće dobrodošlice dobro je prošlo. “Pila sam ljutu rakiju, mislim da je šljivovica, bila je fina, nije bila jako ljuta”, ocijenila je aperitiv Nana.

Ekipi je na stol stiglo ‘Šarenilo Kvarnera. Predjelo s namazima i suhomesnatim proizvodima prvo je što je domaćin ponudio. “Predjelo je izgledalo obilato, ništa specijalno dekorirano”, komentirala je Monika. Nana je dodala da je predjelo vizualno bilo zadovoljavajuće. Renata je, pak, pohvalila namaz od maslina.

Sve kandidate ovog tjedna Večere za 5 UPOZNAJTE BOLJE NA OVOM LINKU!

Uskoro su eksplodirali okusi na tanjuru. Lungić punjen pršutom, kulenom, sirom, paprikom, mrkvom popraćen je bio krumpirom. “Naziv je dan opravdano, ispunio je očekivanja što se tiče svih okusa koji su eksplodirali”, komentirala je glavno jelo Nana. “Iznenadio me, svinjetina nije bila suha, okusom je to sve bilo ok, sve se slagalo”, dodala je Monika. Uslijedio je desert!

‘Tapi buki’ sa sladoledom posljednje je što je stiglo na stol. “Izgled deserta – falilo je boje, ali dobro, vidjeli smo da ja volim da je sve šareno”, komentirala je Nana. “Potrudio se oko svega, ali vidjelo se da je samo bacio na tanjur. Što se tiče okusa je pobijedi, stvarno je pita bila odlična”, zaključio je Leon. “Nije bilo preslatko i lijepo se slagalo sa sladoledom od vanilije”, pohvalila je domaćina i Monika.

Sve kandidate ovog tjedna Večere za 5 UPOZNAJTE BOLJE NA OVOM LINKU!

Svi su dobili i poklone od Dominika – lješnjake i orahe s medom! “Iznenadio me poklonima, med s orašastim plodovima je baš super”, pohvalila je Monika poklone. Igra iznenađenja uslijedila je nakon darova – Nana je morala balansirati žlicu na nosu, a Leon je zapjevao Vesnu Pisarović. Dominik je svojom večerom bio oduševljen, a potom je najavio Monikinu sutrašnju večeru.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Sve kandidate ovog tjedna Večere za 5 UPOZNAJTE BOLJE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.