(FOTO) Poznata Riječanka iščekuje bebu! Došla je na otvorenje trgovine i pokazala trudnički trbuščić

3338


Jedna ljepotica iščekuje bebu za par tjedana, a drugu nismo vidjeli godinama

Jelena Urukalo, Daniela Gračan, Lana Gretić stigle na otvorenje dućana na Korzu i odabrale svoj kupaći kostim

Lijep dan na lagano osunčanom riječkom Korzu osvježile su trendi kolekcije u Lisca dućanu, koji je otvoren nakon preuređenja i željno iščekuje razveseliti s 20% popusta povodom otvorenja. Ponuda je naime već osvjeżena novim proljetno-ljetnim kolekcijama, među kojima su prve serije ovogodišnjih kupaćih kostima došli pogledati, Kraljica Svijeta Daniela Gračan, bivši Mister Svijeta Phillip Kleva, koji se sprema na preseljenje u Ameriku, Miss Universe Hrvatske Ivana Delač , poduzetnica Marija Mažar, prof. dr.sc. Sanja Zambelli, poduzetnica Ivanka Pavičić i vlasnica licence Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek. 


Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Samo za ovu prigodu direktorica Lisca Hrvatska Josipa Poljičak, direktor marketinga Lisca Slovenija Anže Marčun te vizual merchandising Tanja Kraševec na domjenku su predstavili novo ruho omiljene shopping destinacije riječkih trendseterica , kojima je važno na vrijeme odabrati proljetno ljetnu kolekciju upravo pristiglu u Liscu.

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Na event otvorenja došla je i nekadašnja manekenka Jelena Urukalo,  koja za nekoliko tjedana željno iščekuje svoje drugo dijete. Nakon dugo vremena izbivanja iz javnosti stigla je i Miss Hrvatske 2013.godine Lana Gržetić.

Foto: Josip Čekada

Sve riječke priče ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.