(FOTO) Ognjen hladan prema Mateji: “Doslovno sam bez emocija prema njoj”

1364

Drama u ‘Survivoru’ između Mateje i Ognjena nastavila se na plemenskom vijeću, nakon što je plavi tim izgubio te morao odlučiti tko će od njih biti duelist u prvom ispadanju ove sezone Survivora.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Prije novog poligona, koji je odlučio o plemenskom imunitetu, Matea se osvrnula na prethodni dan i otkrila da je Ognjenu, nakon što joj je ponudio polovicu svoje krafne, rekla: „Nemoj, možda se i zaljubim u tebe.“ „On je tu rečenicu iskoristio da kaže da je dosta mržnje u svijetu“, osvrnula se Matea na događanja na zadnjem poligonu, a potom je pustila suzu.

Igra se ne zahuktava samo na poligonu nego i u međuljudskim odnosima u plamenima. Naime, Varja je odlučila otkriti Mitru što se uistinu zbilo nakon što su plemena proglasila najslabije karike i povukli se u svoj kamp. Tako Mitar sada zna da Varja ima tajni imunitet.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Novi poligon od kandidata je zahtijevao puno snage. U nizu prepreka koje su bile pred njima, svi su dali sve od sebe, ali pobjednik je mogao biti samo jedan tim. U napetom srazu i s rezultatom 7:8, pobjedu su i u ovoj igri odnijeli crveni. Plavi su stoga morali u igru za osobni imunitet pri kojoj su balansirati lopticu. Najbolji je u tome bio Luka te je osvojio ogrlicu koja ga je štitila od glasova na plemenskom vijeću.

Na zajedničkom okupljanju na vidjelo izlaze prve trzavice u plavom plemenu. Naime, Jakob je otkrio kako će svoj glas u nominacijama za duel dati Martini jer na poligonu „previše kuka“, od čega se ona pokušala obraniti riječima: „Tim smo, moramo funkcionirati zajedno. Potrudit ću se manje kukati iako ne mislim da kukam previše.“

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Matea je pak otkrila da nikome u svom timu ne može naći neku zamjerku pa će se prilikom nominacija voditi statistikama, odnosno tko je timu donio najmanje bodova, ali nije se suzdržala kada je riječ o članovima suparničkog tima. Za Ivanu je rekla da ju je provocirala jedenjem krafne: „Nitko nikad nije zagrizao krafnu ispred mene kao Ivana. Ona kao da je jedva čekala, skoro mi je u usta stavila krafnu.“ Ivana se pokušala obraniti kazavši da nije bilo tako, nego je plavom plemenu okrenula leđa kako je ne bi gledali da jede. Matea nije poštedjela ni Ognjena kojeg je prozvala „provokatorom“ i „bockalicom“, na što je on istaknuo: „Ta bockalica joj je htjela dati dio krafne. Ne bih Matei više davao značaj, jer sam doslovno bez emocija prema njoj“, rekao je Ognjen.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Prva nominirana osoba u ovogodišnjem Survivoru je Katia. „Očekivano je, jer većina je rekla da će se voditi statistikom, a ja imam sve poraze. Mislim da nisam pokazala ono što mogu i žao mi je zbog toga. Mislim da mogu još dosta doprinijeti plemenu. Nisam osoba koja će se previše rastužiti, ali stalo mi je. Divno mi je biti s ovim ljudima i tu provoditi vrijeme, iskusiti sve izazove Survivora“, rekla je Katia.

S kim će se Katia boriti u duelu i koji će tim ostati bez jednog člana, tek ćemo saznati u novoj epizodi.

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.