(FOTO) Napokon! U Rijeku je stigao Kiehl’s

564


Kiehl’s Since 1851 otvorio je svoja vrata u gradu Rijeci, na drugom katu Tower Centra Rijeka. Od dolaska na hrvatsko tržište prije osam godina i pet lokacija diljem zemlje i putem webshopa www.kiehls.hr, i Rijeka je dočekala svoju Kiehls prodavaonicu.

 Prodavaonicu je otvorila influencerica Slađana Ostić, uz predstavnike brenda Kiehl’s, a cijeli je event popratio mladi glazbenik ToMa. Brojni su poznati Riječani, poput Jurja Zigmana, Eni Jurišić i Vjeka Ključarića, Ive Berišić i Edvina Liverića potvrdili da je otvorenje bilo dugoočekivano i da ni oni ne mogu odoljeti njihovim visokokvalitetnim proizvodima.

Kiehl’s Since 1851 poznat je po pružanju visokokvalitetnih usluga za njegu kože i kose, od svojih skromnih početaka kao ljekarna u New Yorku prije više od 170 godina. Njihovo je naslijeđe duboko ukorijenjeno u bogatu tradiciju, a nova prodavaonica u Rijeci s ponosom nastavlja taj put.


Svi istinski zaljubljenici u njegu kože mogli su isprobati neke od najpoznatijih formula ovog brenda, učiniti besplatnu analizu kože, obaviti osobne konzultacije s Kiehl’s savjetnicima za njegu kože te testirati Derma-Reader, inovativni uređaj najnovije generacije koji analizira šest parametara kože.

Posjetitelji Kiehl’s prodavaonica mogu uživati u njihovoj “Try Before You Buy” politici te sa sobom ponijeti besplatne uzorke i testirati ih u udobnosti vlastitog doma.

Najnovija je trgovina dizajnirana u skladu s načelima održivosti, uz njihove prepoznatljive elemente duge povijesti i tradicije brenda te jedinstveni eklektični interijer same trgovine.

Kiehl’s Since 1851 je sada dostupan na različitim prodajnim mjestima diljem Hrvatske te s veseljem dodaju Tower Center Rijeka na svoju listu.

FOTO: Marin Ćuk Vurnek

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.