(FOTO) Gomila poznatih na jednom mjestu! Kada Edita slavi, to se ne propušta

513


Portal LifeBuzz.hr proslavio je svoj prvi rođendan! Kolege s ovog lifestyle portala su prvu obljetnicu postojanja na medijskoj sceni proslavili s dragim suradnicima, prijateljima portala i partnerima. U predivnom ambijentu Magnolia slastičarnice u Kaptol centru okupilo se 40-ak uzvanika koji su svojim prisustvom učinili ovaj događaj nezaboravnim.

Službeni dio eventa vodila je dugogodišnja urednica, novinarka i voditeljica na Radio Sljemenu Ivana Radaljac Krušlin, koja je u intervjuu s Editom Misirić Vrkljan, vlasnicom i glavnom urednicom portala u kratkom razgovoru prošetala kroz prvu LifeBuzzovu godinu. Nije bilo lako, kao što niti jedan početak nije lagan, ali prvi cilj u prvih 365 dana je uspješno ostvaren – LifeBuzz je čvrsto utaborio svoje mjesto na hrvatskoj medijskoj sceni, prvenstveno sadržajno.

  • Postali smo relevantan portal kojeg citiraju i prenose drugi mediji na što sam izuzetno ponosna. Iza sebe imamo nekoliko ekskluzivnih priča i jednu viralnu koja je snažno odjeknula u cijeloj regiji. Pritom, naravno, mislim na priču o prodavačici jagoda koja je otišla kod stomatologa, a na štandu je ostavila poruku u kojoj moli kupce da si uzmu jagode i ostave novac u posudici u kojoj je bilo i nešto sitnih eura u slučaju da će biti potrebno razmijeniti velike novčanice. Priča je postala viralna, proširila se u medijima i po društvenim mrežama u cijeloj regiji. I ta priča o gospođi koja vjeruje u dobre i poštene ljude zapravo oslikava sve ono što sam imala na umu kada sam pokretala portal – želimo prikazati ljepšu stranu života u Hrvatskoj. Unatoč svemu ružnome što se događa oko nas, ljepša strana postoji! – rekla je Edita Misirić Vrkljan.

Na prvi LifeBuzzov rođendan došli su Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Antonija Mandić, Antonija Stupar Jurkin, Vanja Halilović, Boris Pavlin, Neda Parmać, Tena Sakar Vukić, Meri Goldašić, Emina Pršić Prasnikar, Mate Rončević, Kiti Iveta, Željko Krušlin Kruška, Ana Ude, Ana Vladušić, Irena Slovaček, Dorijan Elezović, Eta Kočić, Dalila Turk, Maja Misirić, Nives Polovina Barun, Marina Bolanča, Sandra Kvakan, Jana Radeljak i mnogi drugi.


LifeBuzz.hr piše priče o inspirativnim ljudima, koji su često protiv struje i ne baš sjajnim predviđanjima za uspjeh ipak ostvarili svoj san.  Tu su i teme za svakog čovjeka koji na bilo koji način želi poboljšati kvalitetu svojeg života.

FOTO: Dejan Tatomir

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.