Brzo i jednostavno uklanjanje godina s vrata i dekoltea

549


Većina se žena trudi održati mladenački izgled te svu energiju ulažu u njegu lica, dok njegu vrata i dekoltea često preskaču . A, ruku na srce,  ako se po nekom mjestu na našem tijelu vide godine, onda je to vrat i dekolte!   Koža je “starija” i opuštena, ali i nimalo podložna invazivnim neprirodnim tretmanima. No zato je itekako podložna intenzivnoj njezi i brzim promjenama loših navika! Dok ne počnemo nositi laganu, lepršavu odjeću i otkrivati vrat i dekolte, vrijeme je za Elicina AV Eco.

Elicina AV Eco krema rezultat je kombinacije dvaju moćnih ekstrakata: Hellix Aspersa Muller i Aloe Vera koji u sinergiji regeneriraju kožu koja je izgubila elastičnost. Ova je formula posebno dizajnirana da zaustavi starenje tanke kože vrata i dekoltea, oba područja izložena oštećenjima od sunca i iritacijama odjeće. Elicina AV Eco krema sigurna je i učinkovita u učvršćivanju i zatezanju kože, borbi protiv bora, mrlja i opuštenog tkiva. Njezin sastav (80% ekstrakta sluzi puža) omogućuje djelovanje u najdubljim slojevima kože.

Kako poraditi na vlastitoj beauty rutini:


Svaku večer očistite kožu konjac spužvicom. Dovoljno je nježna za svakodnevno čišćenje lica, pa tako i kože vrata i dekoltea. Nahranite kožu hidratantnom kremom i potrudite se da ovaj pristup uvrstite u svoje dnevne beauty rituale. 

Moćna krema za vrat i dekolte podiže, zateže i zaglađuje kožu a prilikom nanošenja dovoljna su 2-3 pritiska pumpice za idealnu količinu proizvoda za vrat i dekolte.

  1. Kremu razmažite na oba dlana te razmažite po dekolteu u smjeru vrata
  1. Ravnim dlanovima nježno umasirajte kremu po dekolteu krećući od dna, te gore prema vratu do linije čeljusti. Obuhvatite vrat rukama, te lagano masirajte prema gore, obuhvaćajući stražnji dio vrata.
  1. Stisnite dlanove u šake i postavite ih simetrično ispod brade. Laganim pokretima krećite se prema ušima. Ponovite 3 puta.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dolazi ljeto i dekoltirana odjeća, pa će vrat i dekolte biti u prvom planu kada trebaju i dnevnu njegu, odnosno kremu sa visokim zaštitnim faktorom kako bi spriječili opekline i hiperpigmentaciju.

 Ukoliko se i dogodi da koža malo pocrveni, Elicina AV Eco krema izbijeliti će mrlje uzrokovane suncem, te duboko hidratizirati i nahraniti kožu.

Dodatni savjet: kako bi spriječili duboke bore na dekolteu, pokušajte spavati na leđima. Spavajući na boku, težina grudi i položaj ruku stvaraju nabore na kože, koje nakon sati spavanja u istom položaju uzrokuju duboke bore.

Gdje kupiti?

Elicina proizvode potražite u svim boljim ljekarnama ili putem web shopa www.elicina.hr

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.