Ekipa iz Siska imala zamjerke na Marka: ‘Nije nas animirao, krumpir je bio nepečen’

3775


Kuhar Marko Starčević iz Međurača ugostio je protukandidate drugog dana ovotjedne ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobio je 34 boda, a najmanje bodova dala mu je Snježana Š., svega sedam. “Nije bio komunikativan, a krumpir je bio nepečen”, objasnila je. Njezina imenjakinja dala je Marku devet bodova, rekavši da je bile preobilno, a Karlo je, pak, sve zaključio s osam bodova. “Domaćin nas nije dovoljno animirao”, komentirao je Karlo i dodao da je bodove umanjio i zbog deserta. Katarina je jedina Marku dala deset bodova, pohvalivši baš sve segmente večere.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

A pripravu večere Marko je započeo radom na glavnom jelu. ‘Šareno pod oklopom’ skrivalo je meso i puno šarenog povrća. “Teletina pod saćem bi mogla imati veze s tim, sigurno i da će biti neko povrće”, predosjetio je Karlo. Uz teletinu, Marko je ponudio ekipi i svinjetinu. Nakon glavnog jela, Marko se bacio na ‘Šumsko crvenilo’. Deserte domaćin obožava raditi, a ovog puta ekipi je odlučio ponuditi cheesecake od malina i bijele čokolade. Predjelo je posljednje što je Marko odlučio spraviti – ‘Trokutasti smotuljak’. Radio je Marko gyrose s piletinom i grčkim sirom.


Svoja jela Marko je završio, a potom se pripremio za doček gostiju i aperitiv. Ekipi je ponudio domaći višnjevac, rakiju od šljive i kruške te mente. “Doček je bio lijep”, otkrila je Snježana B. “Slažem se sa Snježanom”, dodao je Karlo. “Marko je bio tih, kao da ga je strah, nije bio opušten”, komentirala je Snježana Š. “Pila sam višnjevac i bio je baš dobar”, zaključila je Katarina.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

‘Trokutasti smotuljak’ prvi je stigao pred goste. Gyrosi s piletinom i umakom od grčkom umaka i majoneze svidjeli su se ekipi. “Izgled je bio očaravajuć, sve to poslagano na tanjuru se uklapalo”, ocijenio je Karlo. “Bilo je primamljivo”, dodala je Katarina. Ekipa je hvalila predjelo, Snježani Š. je bilo tek, kaže, dosta ljuto.

Iduće jelo koje je Marko poslužio bilo je ‘Šareno pod oklopom’. Teletina i svinjetina s povrćem pod pekom svidjela se ekipi naizgled. “Mislim da je Marko uzeo dvije vrste mesa da ne bi pogriješio tko što voli, a tko ne, i da bi dobio koji bod više”, komentirala je Snježana B. Karlo je pohvalio okus glavnog jela – “taman, baš ono kako spada”. “Krumpir mi nije bio…”, komentirala je, pak, Snježana Š.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

‘Šumsko crvenilo’ posljednje je jelo koje je Marko ponudio gostima. Cheesecake s malinama i rastopljenom bijelom čokoladom svidio se izgledom ekipi. “Bio je šarolik, bilo je fora”, komentirao je Karlo. “Desert je bio odličan, okus super, izgled također, petica”, dodala je Snježana Š. Nakon što je ekipa pojela ukusni desert, Marko je gostima udijelio i prigodne poklone – domaće proizvode njegove obitelji, domaće sokove i rakije. Marko je svoju večer završio prigodnom svirkom tamburaša, čime je do kraja oduševio i razveselio goste.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.