Dramatična priča koja će vas šokirati koliko je život okrutan. Ovo je serija koju želite pogledati do kraja!

14649


Obožavana turska ljepotica i karizmatični joj kolega zavode u ‘Cijeni strasti’! Na Voyo stigla priča o ljubavi i odanosti

Turska hit serija ‘Cijena strasti’ stigla je na streaming platformu Voyo. Iz dana u dan novim epizodama osvaja gledatelje zahvaljujući dramatičnoj priči koja prati Asli i Ferhata. Asli, sestra policajca Cema, nevoljko je uvučena u mračni svijet hladnokrvnog Ferhata, plaćenog ubojice koji radi za svog ujaka Namika, ne znajući da je on njegov biološki otac. Ferhat sve žrtvuje za obitelj, a kada dobije zadatak da smakne Asli – ponudi joj brak, sve kako bi je stavio pod svoju zaštitu.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.


‘Cijena strasti’ istražuje granice ljubavi, odanosti i moralnih dilema. Hoće li Asli prihvatiti prisilni brak koji joj može spasiti život i hoće li njezin brat uspjeti razotkriti sve tajne koje okružuju Ferhata i njegovu sestru – gledatelji mogu doznati svakim danom u novim epizodama serije ‘Cijena strasti’ na streaming platformi Voyo.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

U glavnim ulogama ove serije našli su se sjajni Ibrahim Çelikkol i poznata ljubimica publike Birce Akalay. Ibrahim je miljenik niza turskih redatelja i producenata zahvaljujući svojoj karizmi i prilagodljivosti na razne uloge. Ostvario je niz zapaženih uloga u brojnim serijama i filmovima, baš kao i njegova partnerica iz serije ‘Cijena strasti’.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Birce Akalay plijeni pozornost zahvaljujući svojoj prirodnoj ljepoti, karizmi i iznimnom talentu. Karijeru je započela na natjecanjima ljepote, a danas je jedna od najtraženijih turskih glumica. Višestruko je nagrađivana te je poznata humanitarka. Tijekom snimanja serije ‘Cijena strasti’ povezivali su je s kolegom Ibrahimom, no oboje su tvrdili da je njihova povezanost isključivo prijateljska. Birce i Ibrahim u svakom slučaju imali su izvrsnu kemiju na ekranu, a njome su zaveli i niz gledatelja – zaljubljenika u tursku tvornicu snova!

Ne propustite seriju ‘Cijena strasti’ na streaming platformi Voyo!

FOTO: RTL

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.