Događat će se prava drama! Tko će se spasiti od nominacija? “Reže mu granu na kojoj sjedi”

2955

Survivor: Koje će pleme osvojiti plemenski imunitet i spasiti se od nominacija?

Nova borba za totem.

Uzbudljiva nova epizoda Survivora u kojoj će se timovi natjecati za plemenski imunitet, donosi napetost, izazove i dinamične obrate. Prije odlaska na poligon, Martina, koja je odrasla u domu, podijelit će svoje duboke osjećaje zahvalnosti prema okruženja u kojem je odrasta. „Ako već nisam mogla odrasti u obitelji, onda sam odrasla na najboljem mogućem mjestu. Puno mi znače. Doslovno su mi spasili život i tete su ga okrenule u pravom smjeru. Sve što jesam, to sam zahvaljujući njima. Kako ovdje imam vremena razmišljati, shvatila sam koliku sam sreću imala s obzirom na to da nisam imala obitelj u kojoj ću odrastati, imala sam najbolju zamjensku“, ispričat će Martina.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

U crvenom plemenu pred igru na poligonu odvit će se prava drama koja će svoj epilog dobiti na plemenskom vijeću. Naime, Vojislav će suočiti Ivanu s izjavama koje je navodno uputila Mitru i Vesni, a to je da nagovara ljude da glasaju za njega na plemenskom vijeću, a ne za Varju koja je ugrožena u kampu. Vojislav će Ivanu nazvati „narcisoidnom manipulatoricom“, ali veoma brzo će saznati tko je osoba koja mu zapravo reže granu na kojoj sjedi.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Dok se približava odlučujući trenutak na plemenskom vijeću, kandidati moraju razmisliti o tome koga će nominirati za duel. Ne propustite novi nastavak Survivora koji je prepun uzbuđenja i neočekivanih obrata.

Foto i tekst: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.