Danas u Survivoru: Treba li se Ognjen bojati za svoju poziciju?

734

Sve oči uprte su u Ognjena – treba li se bojati za svoju poziciju u plemenu?

„Ne osjećam se odbačen“

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Izjednačeni u broju natjecatelja crveni i plavi kreću u novu igru za nagradu, a plavo pleme se nada da će pobijediti, najviše radi toga da nahrane Martinu. Odnosi u crvenom plemenu, iako otvoreni i jasni, do sada su ih koštali bodova u igrama. Posljednje plemensko vijeće članovi plavog tima ocijenit će tužnim jer je crveni tim ponovno birao svog člana za duel, pa su znali da oni ostaju bez jednog natjecatelja. Sada su sve oči uprte u Ognjena, ali problem je u tome što on plemenu donosi bodove. „Da je Ognjen u našem plemenu, sigurno bih glasao za njega dok god je u igri, dok god je u plemenu. Mislim da je napravio najgoru moguću stvar koju član može napraviti za svoje pleme“, komentirat će Luka.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

S druge strane, Ognjen se ne boji za svoju poziciju u crvenom plemenu. „Ne osjećam se odbačen, nego bi ovako trebalo biti. Siguran sam da ćemo razgovarati svi i to mi je drago. Siguran sam da ćemo doći do rješenja“, reći će Ognjen. Uroš smatra da će izbacivanje Ivane doprinijeti timu, a što se tiče kampa neće se ništa promijeniti, jer nije bila posebno angažirana u plemenu. Vojislav pak smatra da je i Varja slaba karika te da će ona ispasti sljedeća.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Saznat ćemo i što Damjan misli o Matei. „Kad sam je tek upoznao mislio da da voli biti u centru pažnje, a kad sam je upoznao bolje, shvatio sam da je draga i topla osoba“, ispričat će on, a Matea će ispričati svoju osobnu priču. Što će sve otkriti o sebi, doznat ćemo i od Doriana, Vojislava i Tijane.

FOTO i tekst: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.